Rezumat Virusul gandirii libere - Gad Saad

Cititi aceasta carte, intariti-va logica si ajutati-ne pe toti sa redevenim rationali. - Dr. Jordan Peterson, psiholog clinician, profesor de psihologie la Universitatea din Toronto si autor al cartii 12 reguli de viata: un antidot la haosul din jurul nostru   Intr-o epoca plina de dezinformare, fake news si subiectivism, Saad intoarce spatele modelelor si ne aduce aminte de un lucru simplu, peren, pe care cu totii ar trebui sa-l readucem in vietile noastre: adevarul. Angajamentul Occidentului fata de libertate, ratiune si adevaratul liberalism nu s-a aflat niciodata mai in pericol decat in zilele noastre, sub asediul sufocant al fortelor corectitudinii politice. Ceea ce a debutat ca political corectness a devenit, incetul cu incetul, o apologie a victimizarii, un adevarat cult al diferentei si o tentativa de remodelare a gandirii prin modificarea limbajului. De aceea e nevoie de ganditori pe alocuri patimasi, pe alocuri poate intransigenti precum Gad Saad.
Citește tot rezumatul cărții Virusul gandirii libere... Cartea sa este o fascinanta si captivanta analiza critica a "ideilor patogene" precum corectitudinea politica, radicalismul si multele politici identitare. Virusul gandirii libere  ne invata gandirea critica. NU ce sa gandim, ci cum sa gandim. Caci o intelegere clara si concisa a fenomenelor din jurul nostru ne va furniza instrumentele necesare pentru a combate patogenii ideologici care incearca tot mai insistent sa confiste ratiunea.  Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Virusul gandirii libere?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Virusul gandirii libere și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Virusul gandirii libere scrisă de Gad Saad. Virusul gandirii libere a apărut în anul 2021. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2021 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Virusul gandirii libere este editura GLOBO - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura GLOBO aici. Cartea Virusul gandirii libere face parte din categoria Categoria: Psihologie Practica. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 304 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Virusul gandirii libere și, de asemenea, sperăm că autorul Gad Saad, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII VIRUSUL GANDIRII LIBERE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde