Rezumat Ghidul productivitatii - Andy Szekely

Ghidul productivitatii. Cum produc valoare cei mai buni angajati, experti si antreprenori Ghidul productivitatii contine patru parti: • Prima se refera la modul cum gandesti. Pe termen lung, stabilirea obiectivelor inseamna sa te focalizezi pe ceea ce vrei sa devii, nu doar pe ceea ce vrei sa obtii.
Citește tot rezumatul cărții Ghidul productivitatii... • A doua se refera la planificarea Cea mai importanta borna pe drumul catre succes este sa stabilesti cu exactitate si etapizat ce vrei sa obtii si cum ajungi la rezultatul dorit. • In partea a treia dobandesti ritualurile de succes prin care obtii automat entuziasm si creativitate, cum sunt: antrenamentul mental de 15 minute si inner coaching. Astfel, iti dezvolti capacitatea de a-ti atinge obiectivele chiar si atunci cand apar obstacole. • In partea a patra ai la dispozitie un set de tehnici concrete pentru cresterea productivitatii si implementarea unui sistem de productivitate care se mentine. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Ghidul productivitatii?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Ghidul productivitatii și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Ghidul productivitatii scrisă de Andy Szekely. Ghidul productivitatii a apărut în anul 2021. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2021 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Ghidul productivitatii este editura FLOARE DE IRIS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura FLOARE DE IRIS aici. Cartea Ghidul productivitatii face parte din categoria Dezvoltare Profesionala. Este o carte rezonabil de groasă - are 266 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Ghidul productivitatii și, de asemenea, sperăm că autorul Andy Szekely, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde