Rezumat Comunicarea nonverbala in interactiunile cotidiene - Loredana Ivan, Adina Chelcea, Septimiu Chelcea

Prima parte a lucrarii (Capitolele 1-6) ofera o privire de ansamblu asupra preocuparilor academice privind studiul comunicarii nonverbale, un demers obligatoriu daca avem in vedere ca este vorba despre un domeniu de cunoastere stiintifica relativ nou si destul de putin abordat la nivel academic in Romania.
Citește tot rezumatul cărții Comunicarea nonverbala in interactiunile cotidiene...   Cea de-a doua parte a manualului este rezervata unui public avizat, care are deja abilitati de analiza critica a principalelor teme ale domeniului si se indreapta catre analize mai subtile: Capitolul 8 - Semnale nonverbale in decodificarea minciunii; Capitolul 10 - Ipostaze ale comunicarii nonverbale. Celor care isi propun sa realizeze cercetari proprii, investigatii cu caracter stiintific in domeniul comunicarii nonverbale le propunem sa parcurga cu atentie Capitolul 7 (Paradigma "feliilor subtiri") si Capitolul 9 (Competenta si antrenarea competentei), pentru a intelege metodele moderne de studiu si, mai ales, cum putem masura abilitatile persoanelor de a decodifica elementele nonverbale, competente considerate predictori importantI ai bunelor relatii interpersonale.   Comunicarea nonverbala: istoric, structura, forme, functii • Fata si expresiile faciale • Gesturile si postura • Proxemica, haptica, oculezica • Vocalica sau paralimbajul • Olfactica, cronemica, artefactele • Paradigma "feliilor subtiri" in analiza comportamentului nonverbal • Semnale nonverbale in decodificarea minciunii • Competenta si antrenarea competentei in comunicarea nonverbala • Ipostaze ale comunicarii nonverbale. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Comunicarea nonverbala in interactiunile cotidiene?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Comunicarea nonverbala in interactiunile cotidiene și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Comunicarea nonverbala in interactiunile cotidiene scrisă de Loredana Ivan, Adina Chelcea, Septimiu Chelcea. Comunicarea nonverbala in interactiunile cotidiene a apărut în anul 2021. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2021 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Comunicarea nonverbala in interactiunile cotidiene este editura COMUNICARE.RO - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura COMUNICARE.RO aici. Cartea Comunicarea nonverbala in interactiunile cotidiene face parte din categoria Comunicare Jurnalism. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 384 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Comunicarea nonverbala in interactiunile cotidiene și, de asemenea, sperăm că autorul Loredana Ivan, Adina Chelcea, Septimiu Chelcea, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde