Rezumat Arta razboiului nevazut - David Omand

Arta razboiului nevazut  10 lectii de intelligence despre manipulare, dezinformare si decizii la limita Daca le spui oamenilor ce vor sa auda,de cate ori este nevoie, minciunile si dezinformarile devin rapid adevaruri. Privind prin ochii unuia dintre cei mai experimentati fosti directori si ofiteri de intelligence, Arta razboiului nevazut ne arata cum putem sa ne imbunatatim viata, aplicand aceleasi tehnici folosite de serviciile britanice de informatii. Ofiterii de intelligence discern adevarul.
Citește tot rezumatul cărții Arta razboiului nevazut... Ei aduna informatii, de cele mai multe ori incomplete sau contradictorii, si pe baza lor construiesc cea mai clara imagine posibila a lumii in care traim.  Avand o miza enorma de fiecare data, ei trebuie sa calculeze care este cea mai buna decizie de urmat. Dezvaluind detalii din intalniri cu prim-ministrii si strategiile folosite in conflictele din Razboiul Rece si pana in prezent, Profesorul Omand ne invata toate tehnicile necesare pentru a identifica modelele de manipulare si dezinformare astfel incat sa putem lua de fiecare data cea mai buna decizie in viata de zi cu zi.   Un ghid nepretuit in lupta cu manipularea si dezinformarea. - The Times   Una dintre cele mai bune carti scrise vreodata despre calcularea riscurilor in luarea deciziilor. - Christopher Andrew, autor a The Defence of the Realm: The Authorized History of MI5   Nici mai mult, nici mai putin, cel mai bun manual de gandire analitica. De ce ai nevoie pentru a gandi limpede si pentru a face fata momentelor de confuzie? Arta razboiului nevazut ne pregateste pentru provocarile secolului 21. - Richard Aldrich, autor a GCHQ Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Arta razboiului nevazut?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Arta razboiului nevazut și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Arta razboiului nevazut scrisă de David Omand. Arta razboiului nevazut a apărut în anul 2022. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2022 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Arta razboiului nevazut este editura GLOBO - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura GLOBO aici. Cartea Arta razboiului nevazut face parte din categoria Psihologie Practica. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 392 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Arta razboiului nevazut și, de asemenea, sperăm că autorul David Omand, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde