Rezumat Iedul cu trei capre. O veste mare despre un baiat mic - Octav Pancu-Iasi

Octav Pancu-Iasi este unul dintre acei scriitori a caror ingenuitate creativa se pastreaza nealterata cu fiecare noua generatie de cititori, reusind sa transmita copiilor si parintilor emotie si sa oblige la un pas pe calea intelepciunii.
Citește tot rezumatul cărții Iedul cu trei capre. O veste mare despre un baiat mic...   Iedul cu trei capre este o poveste morala pentru copiii din toate timpurile, care departe de mofturile proprii si de rasfatul mamei, al matusii si al bunicii, este constrans sa invete ca trebuie sa te descurci singur pentru a nu fi vreodata pacalit de cei rai!   O veste mare despre un baiat mic e o lectie de viata independenta, o povestioara plina de poezie despre cum baietelul Alexandru ajunge sa deprinda abilitati pana mai ieri incredibile, precum incaltatul de unul singur. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Iedul cu trei capre. O veste mare despre un baiat mic?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Iedul cu trei capre. O veste mare despre un baiat mic și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Iedul cu trei capre. O veste mare despre un baiat mic scrisă de Octav Pancu-Iasi. Iedul cu trei capre. O veste mare despre un baiat mic a apărut în anul 2022. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2022 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Iedul cu trei capre. O veste mare despre un baiat mic este editura ROXEL CART - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ROXEL CART aici. Cartea Iedul cu trei capre. O veste mare despre un baiat mic face parte din categoria Categoria: Literatura Romana. Este o carte subțirică, are numai 16 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Iedul cu trei capre. O veste mare despre un baiat mic și, de asemenea, sperăm că autorul Octav Pancu-Iasi, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII IEDUL CU TREI CAPRE. O VESTE MARE DESPRE UN BAIAT MIC PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde