Rezumat Iubita imblanzitorului de cai - Ioana Trif

Elisabeta Samov a pus bazele unei dinastii a femeilor. Posesoare a unor puteri care exista din cele mai vechi timpuri, aceste femei vad Moartea atunci cand se agata de oameni, chiar inainte ca ei sa simta sfarsitul.
Citește tot rezumatul cărții Iubita imblanzitorului de cai... Moartea nu poate fi invinsa, dar poate fi pacalita, poate fi amanata, totul sta in darul Samovilelor.   Fara sa-si dea seama, Elisabeta si-a blestemat propriul sange si a construit un conac blestemat - un teritoriu ce avea sa-i apartina pe veci Printului Intunecat. Timpul a trecut, dinastia a mers mai departe. La fel si femeile Samov. Unele si-au acceptat destinul si puterile, altele au incercat sa scape de acestea. In povestile lor nu se mai stie unde a fost iubire si unde a intervenit magia. Nici macar nu se mai stie daca a fost sau nu vorba despre magie.   In prezent, stranepoata Veniei, tanara Alexandrina se straduieste sa readuca gloria frumosului conac, dupa ce acesta a fost parasit pentru o lunga perioada de timp. Ea se simte, in sfarsit, acasa si isi doreste sa priceapa cat mai multe despre puterile pe care le are, sa dezgroape trecutul familiei sale pentru a intelege cat mai multe despre aceste femei extraordinare.   Va reusi sa deznoade itele destinelor trecute si sa-si inteleaga propria soarta? Blestemul Samovilelor o va ingenunchia si pe ea? Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Iubita imblanzitorului de cai?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Iubita imblanzitorului de cai și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Iubita imblanzitorului de cai scrisă de Ioana Trif. Iubita imblanzitorului de cai a apărut în anul 2021. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2021 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Iubita imblanzitorului de cai este editura UP - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura UP aici. Cartea Iubita imblanzitorului de cai face parte din categoria Categoria: Literatura Romana. Este o carte ușor de citit, are doar 190 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Iubita imblanzitorului de cai și, de asemenea, sperăm că autorul Ioana Trif, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII IUBITA IMBLANZITORULUI DE CAI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde