Rezumat Educatia ca stiinta la omul din Antropocen, o perspectiva antropologica - Christoph Wulf

In carte arat de ce Antropocenul este noua epoca in care omul determina in mare masura soarta planetei si cum, sau in ce mod, educatia ramane principalul instrument folosit pentru a realiza un proces continuu, de schimbare, in vederea conservarii ietii.
Citește tot rezumatul cărții Educatia ca stiinta la omul din Antropocen, o perspectiva antropologica... Societatea trebuie sa fie gata sa-si dezvolte o educatie durabila, fundamentata pe imbunatatirea perspectivelor individuale, a prosperitatii sociale, a cresterii economice si a compatibilitatii ecologice. Prezenta efectelor negative ale industrializarii si ale modernitatii a determinat incalzirea globala, distrugerea biodiversitatii, acidificarea oceanelor, poluarea, epuizarea resurselor neregenerabile etc. Toate aceste evolutii distrug fundamentele vietii si pun in pericol existenta fiintelor umane. Vedem, prin urmare, de ce educatia trebuie sa implice o abordare reflexiva, cu accent pe schimbare. Sarcinile propuse pot fi indeplinite in conditia in care cunoasterea antropologica a fiintei umane este inteleasa la nivel global. Un asemenea obiectiv necesita o cercetare istorico-antropologica pentru a arata cum ne vedem noi, oamenii, la inceputul secolului XXI. Intrebarea despre cum intelegem, din punct de vedere istoric si cultural, fiintele umane si educatia lor in Antropocen, este o intrebare noua, al carei raspuns va determina relatia oamenilor cu planeta Pamant. Cartea de fata dezvaluie propriul meu punct de vedere cu privire la descifrarea acestor probleme complexe ale lumii actuale. - Christoph Wulf Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Educatia ca stiinta la omul din Antropocen, o perspectiva antropologica?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Educatia ca stiinta la omul din Antropocen, o perspectiva antropologica și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Educatia ca stiinta la omul din Antropocen, o perspectiva antropologica scrisă de Christoph Wulf. Educatia ca stiinta la omul din Antropocen, o perspectiva antropologica a apărut în anul 2022. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2022 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Educatia ca stiinta la omul din Antropocen, o perspectiva antropologica este editura EDITURA DIDACTICA SI PEDAGOGICA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura EDITURA DIDACTICA SI PEDAGOGICA aici. Cartea Educatia ca stiinta la omul din Antropocen, o perspectiva antropologica face parte din categoria Categoria: Sociologie. Este o carte rezonabil de groasă - are 266 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Educatia ca stiinta la omul din Antropocen, o perspectiva antropologica și, de asemenea, sperăm că autorul Christoph Wulf, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII EDUCATIA CA STIINTA LA OMUL DIN ANTROPOCEN, O PERSPECTIVA ANTROPOLOGICA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde