Rezumat Neterminatele iubiri - Violeta Borzea - Violeta Borzea

S-au scris nenumarate carti despre iubire, din perspective intr-atat de diferite, incat, luate laolalta, creeaza o ametitoare panorama asupra acestui sentiment ce "nu cunoaste nicio silnicie", dupa cum zice Camil Petrescu.
Citește tot rezumatul cărții Neterminatele iubiri - Violeta Borzea... Povesti de dragoste nemuritoare, care sfideaza timpul, iubiri imposibile, iubiri sofisticate, iubiri glamour, iubiri fragede, iubiri tarzii, iubiri tragice, iubiri sovaitoare, iubiri frivole, consemnate cand cu patima, cand cu obiectivitate, cand cu impacare, cand cu exaltare, ne-au parvenit dinspre scriitorii din toate epocile si curentele literare, in proza, in versuri sau in arta dramatica, mai convingator sau mai desuet, fie cu acuratete chirurgicala, sustinand un mesaj ideologic, fie metaforic pana la disolutia in poezie. Ceea ce convinge insa este, de fiecare data, valoarea textelor, potentata de autenticitatea si vitalitatea fiecarei povesti.   Am pornit in aceasta inimaginabila calatorie sub auspiciile iubirii incercand sa adun sub stelele aceluiasi cer femei pe care le admir si in care cred, femei impartasind un destin artistic mai mult sau mai putin "la vedere", femei care se bucura de a fi fost predestinate aceleiasi vocatii si carora actul artistic le este nu doar religie si crez, ci si matca identitara. In acelasi timp, proiectul s-a conturat firesc in ideea continuarii recentei colectii de literatura feminina contemporana, care are in vedere promovarea si sustinerea operelor autoarelor cu origini romanesti, in general au dovedit de-a lungul timpului ca femeile au nu doar o acuitate exacerbata in analiza unor stari, trairi, povesti, al caror personaj sau martor sunt - ceea ce asigura in cazul oricarui act artistic un mise en scene de exceptie -, ci si capacitatea de a consemna cu obiectivitate si detasare aspectele unei largi problematici. Astfel, pornind de la premisa ca fiecare femeie are ceva de spus in privinta iubirii - fie ca e vorba de o perspectiva optimist-inaltatoare sau de o abordare pesimista, prin prisma propriilor experiente sau a unora straine -, le-am provocat pe autoarele prezentei antologii sa relateze, in conditiile unei libertati absolute, o versiune proprie a unei povesti de iubire traite sau imaginate, astfel incit volumul sa se constituie intr-un omagiu adus femeilor de ieri si de azi, precum si - sau mai ales - sentimentului suprem caruia ii suntem tributari cu totii. Inepuizabila sursa de inspiratie, iubirea este nu doar un pretext, ci si expresia unei libertati artistice nezagazuite, ce are ca substrat impulsul interior de a o trai, de a o pastra, de a o venera, de a o da mai departe. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Neterminatele iubiri - Violeta Borzea?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Neterminatele iubiri - Violeta Borzea și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Neterminatele iubiri - Violeta Borzea scrisă de Violeta Borzea. Neterminatele iubiri - Violeta Borzea a apărut în anul 2022. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2022 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Neterminatele iubiri - Violeta Borzea este editura NATIONAL - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura NATIONAL aici. Cartea Neterminatele iubiri - Violeta Borzea face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte rezonabil de groasă - are 272 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Neterminatele iubiri - Violeta Borzea și, de asemenea, sperăm că autorul Violeta Borzea, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII NETERMINATELE IUBIRI - VIOLETA BORZEA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde