Rezumat Generatia dopaminei. Cum sa gasim echilibrul intr-o lume a placerilor - Anna Lembke

Titlul este disponibil cu precomanda. Livrarea se va face incepand cu data de 21-30 noiembrie 2022. Generatia dopaminei este o carte despre placere si durere, dar mai important, despre nevoia esentiala de gasire a unui echilibru fragil intre cele doua.
Citește tot rezumatul cărții Generatia dopaminei. Cum sa gasim echilibrul intr-o lume a placerilor... Traim intr-o epoca cu un acces fara precedent la stimuli dopaminergici puternici: droguri, mancare, stiri, jocuri de noroc, cumparaturi, jocuri pe calculator, mesaje text, mesaje cu continut sexual, Facebook, Instagram, TikTok, Twitter.... Numarul, diversitatea si puterea lor sunt uluitoare. Telefonul inteligent este ca un ac de seringa in zilele noastre, injectand dopamina digitala 24 de ore din 24, 7 zile din 7, pentru generatia conectata. Astfel, am devenit cu totii vulnerabili la consumul excesiv-compulsiv. Cautam tot timpul sa ne distragem atentia de la momentul prezent, iar efectele incep sa se simta din ce in ce mai mult. - Dr. Anna Lembke, psihiatru si scriitor, bazandu-se pe experiente de viata ale pacientilor sai si pe noi descoperiri stiintifice din domeniu, ne explica de ce cautarea constanta a placerii conduce la durere si ce putem face in aceasta privinta. Experientele acestora, pline de suferinta si vindecare, nu dau tuturor speranta ca ne vom putea stapanii consumul in exces si transforma vietile.   Geniala...fascinanta, infricosatoare si inteligent formulata. - Beth Macy, autoarea Dopesick, in emisiunea Fresh Air [O] analiza revelatoare a dependentelor si cautarii placerii...Cititorii care cauta echilibrul vor reveni la sfaturile fascinante, intelepte ale lui Lembke. - Publishers Weekly Dorim cu totii sa scapam de rutina si de acele parti ale vietii care ne deranjeaza. Cum ar fi insa daca in loc sa incercam sa scapam de aceste lucruri, am invatat sa ne intoarcem fata catre ele, sa ajunga la o impacare cu noi insine si cu cei alaturi de care traim? Lembke a scris o carte care modifica radical felul in care conceptualizam bolile psihice, placerea, durerea, recompensa si stresul. Dati-i o sansa. Nu veti regreta. - Daniel Levitin, autorul bestsellerurilor New York Times The Organized Mind si Imbatranire de succes Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Generatia dopaminei. Cum sa gasim echilibrul intr-o lume a placerilor?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Generatia dopaminei. Cum sa gasim echilibrul intr-o lume a placerilor și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Generatia dopaminei. Cum sa gasim echilibrul intr-o lume a placerilor scrisă de Anna Lembke. Generatia dopaminei. Cum sa gasim echilibrul intr-o lume a placerilor a apărut în anul 2022. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2022 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Generatia dopaminei. Cum sa gasim echilibrul intr-o lume a placerilor este editura GLOBO - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura GLOBO aici. Cartea Generatia dopaminei. Cum sa gasim echilibrul intr-o lume a placerilor face parte din categoria Categoria: Psihologie Practica. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 304 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Generatia dopaminei. Cum sa gasim echilibrul intr-o lume a placerilor și, de asemenea, sperăm că autorul Anna Lembke, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII GENERATIA DOPAMINEI. CUM SA GASIM ECHILIBRUL INTR-O LUME A PLACERILOR PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde