Rezumat Urmeaza-ti calea - Alina Avram

Follow your Path. Urmeaza-ti calea Setul de Carduri Oracol include 77 de cartonase Setul de Carduri Oracol include o Colectie de Mesaje care ofera Ghidare si teme de Reflectie pentru cititori.
Citește tot rezumatul cărții Urmeaza-ti calea... El poate fi folosit pentru Consiliere Individuala sau Lucrat cu Grupuri, in Terapie, Coaching, Ghidare Spirituala, sesiuni de Training, Workshopuri si Cercuri Spirituale. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Urmeaza-ti calea?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Urmeaza-ti calea și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Urmeaza-ti calea scrisă de Alina Avram. Urmeaza-ti calea a apărut în anul 2022. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2022 (click ca să vezi lista cărților). Un aspect interesant despre cartea Urmeaza-ti calea este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Urmeaza-ti calea este editura FLOARE DE IRIS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura FLOARE DE IRIS aici. Cartea Urmeaza-ti calea face parte din categoria Psihologie Practica. Este o carte subțirică, are numai 77 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Urmeaza-ti calea și, de asemenea, sperăm că autorul Alina Avram, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde