Rezumat Marturii din viata monahala cartonat - Gheron Iosif

L
Citește tot rezumatul cărții Marturii din viata monahala cartonat... a aproape zece ani de la începerea strădaniilor noastre editoriale și după publicarea multor zeci de titluri, cartea Părintelui losif, Mărturii din viața monahală, rămâne, după părerea noastră, cea mai importantă carte editată de Editura Bizantină. Ea reprezintă o extraordinară radiografie a vieții duhovnicești și una dintre zguduitoarele mărturii din vremea noastră despre întâlnirea și vederea personală a lui Dumnezeu, îndrăznim fără nici o rezervă să o trecem în rândul cărților rare, fundamentale, și credem că istoria ne vă îndreptați.

Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Marturii din viata monahala cartonat?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Marturii din viata monahala cartonat și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Marturii din viata monahala cartonat scrisă de Gheron Iosif. Marturii din viata monahala cartonat a apărut în anul 2007. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2007 (click ca să vezi lista cărților). Un aspect interesant despre cartea Marturii din viata monahala cartonat este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția 0 în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Marturii din viata monahala cartonat este editura BIZANTINA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura BIZANTINA aici. Cartea Marturii din viata monahala cartonat face parte din categoria Carte Ortodoxa. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 400 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Marturii din viata monahala cartonat și, de asemenea, sperăm că autorul Gheron Iosif, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII MARTURII DIN VIATA MONAHALA CARTONAT PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde