Rezumat Chestionare pentru obtinerea permisului auto categoria B - -

Chestionarele sunt adaptate la noua legislație privind circulația pe drumurile publice. Cele 30 de chestionare cuprind câte 26 de întrebări care vizează situații variate din trafic.   Un detaliu important este că întrebările sunt similare celor pe care le utilizează poliția rutieră în cadrul examenului de obținere a permisului de conducere auto.
Citește tot rezumatul cărții Chestionare pentru obtinerea permisului auto categoria B... De asemenea, sunt oferite răspunsurile corecte, grafică este exact cea care se dă la examen, iar ilustrațiile sunt color.

Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Chestionare pentru obtinerea permisului auto categoria B?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Chestionare pentru obtinerea permisului auto categoria B și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Chestionare pentru obtinerea permisului auto categoria B scrisă de -. Chestionare pentru obtinerea permisului auto categoria B a apărut în anul 2020. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2020 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Chestionare pentru obtinerea permisului auto categoria B este editura NATIONAL - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura NATIONAL aici. Cartea Chestionare pentru obtinerea permisului auto categoria B face parte din categoria Legislatie Rutiera. Este o carte subțirică, are numai 96 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Chestionare pentru obtinerea permisului auto categoria B și, de asemenea, sperăm că autorul -, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII CHESTIONARE PENTRU OBTINEREA PERMISULUI AUTO CATEGORIA B PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde