Rezumat 2020 Auto Test Obtinerea si redobandirea permisului de conducere - Dan Chiriac

Cartea conține: - Explicații teoretice - Întrebări, teste - Legislație rutieră Lucrarea de față se adresează în special celor care posedă permis de conducere, dar cărora, din diverse motive, noile modificări ale legislației rutiere nu le sunt pe deplin cunoscute. Mai exact, cartea se dorește a fi un instrument care ajută posesorul de permis să-și reactualizeze cunoștințele rutiere teoretice. Foarte mulți dintre posesorii de permis de conducere știu că legislația europeană în materie a suferit modificări în ultimii ani și că, din acest motiv, și legislația românească a trebuit să fie adaptată noilor reglementări.
Citește tot rezumatul cărții 2020 Auto Test Obtinerea si redobandirea permisului de conducere... De asemenea, tot în context european, fiecare posesor de permis de conducere trebuie să contribuie la realizarea dezideratului primordial, acela de a preveni și a diminua substanțial numărul (și consecințele) accidentelor rutiere. Prevenirea, reducerea sau chiar stoparea tragediilor rutiere este o responsabilitate a fiecărui participant la trafic și se poate realiza prin multiple cai, cea mai importantă fiind cunoașterea și respectarea legislației rutiere. Cartea de față vizează tocmai acest aspect al cunoașterii temeinice a legislației, inclusiv a acelei secțiuni care tratează măsurile luate de către autoritățile abilitate, în cazul nerespectării legislației. Așadar, testele din această carte cuprind o serie de întrebări similare celor utilizate de poliția rutieră în cadrul examenelor pentru restituirea permisului celor cărora le-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce, pe o perioadă limitată; aceste întrebări vizează tocmai situațiile în care încălcarea unor reguli de circulație a condus la aplicarea acestei sancțiuni. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi 2020 Auto Test Obtinerea si redobandirea permisului de conducere?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând 2020 Auto Test Obtinerea si redobandirea permisului de conducere și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie 2020 Auto Test Obtinerea si redobandirea permisului de conducere scrisă de Dan Chiriac. 2020 Auto Test Obtinerea si redobandirea permisului de conducere a apărut în anul 2020. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2020 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea 2020 Auto Test Obtinerea si redobandirea permisului de conducere este editura NATIONAL - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura NATIONAL aici. Cartea 2020 Auto Test Obtinerea si redobandirea permisului de conducere face parte din categoria Legislatie Rutiera. Este o carte ușor de citit, are doar 150 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând 2020 Auto Test Obtinerea si redobandirea permisului de conducere și, de asemenea, sperăm că autorul Dan Chiriac, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII 2020 AUTO TEST OBTINEREA SI REDOBANDIREA PERMISULUI DE CONDUCERE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde