Rezumat Memorandum catre presedintele ales - Madeleine Albright

Din cuprins: ◊ Un mandat de conducere; ◊ Arta persuasiunii; ◊ Asigurați-vă că aveți dreptate; apoi acționați; ◊ Locul Americii în secolul Asiei; ◊ Mândrie și prejudecată în Rusia și în Asia de Sud; ◊ Un singur Irak e de ajuns; ◊ Izolarea al-Qaida; ◊ Deasupra abisului infernal Când am ajuns în America la vârsta de unsprezece ani, Harry Truman era președinte.
Citește tot rezumatul cărții Memorandum catre presedintele ales... Când următorul deținător al acestei funcții își va depune jurământul, voi avea șaptezeci și unu de ani. Copil fiind, nu mi-ar fi trecut niciodată prin cap să pun la îndoială spusele lui Truman. Președintele vorbea pentru SUA, SUA simboliza adevărul. Am învățat de-a lungul anilor să fiu mai critică, la fel ca majoritatea americanilor, unii chiar până în punctul de a deveni nerespectuoși. Nu subscriu stilului lingușitor, dar cred că ar trebui într-adevăr să ținem cont de imensa dificultate a misiunii președintelui – și de incomparabila istorie a funcției în sine. Sper ca noul șef de stat să fie acela pentru care am votat și în care am un grad ridicat de încredere. Voi fi gata să petrec în noaptea alegerilor, să flutur bannere și să chiui ca la unsprezece ani. Oricum, dacă voi fi încântată sau dezamăgită de rezultat este irelevant pentru acest memorandum, fiindcă știu că, oricare ar fi acesta, voi spera ca viitorul președinte să fie atât de capabil în meseria sa pe cât este omenește posibil. Voi dori ca președintele să ia decizii bune – pentru binele meu, al copiilor mei și copiilor acestora, pentru țara noastră și pentru întreaga lume. Madeleine Albright Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Memorandum catre presedintele ales?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Memorandum catre presedintele ales și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Memorandum catre presedintele ales scrisă de Madeleine Albright. Memorandum catre presedintele ales a apărut în anul 2009. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2009 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Memorandum catre presedintele ales este editura INSTITUTUL EUROPEAN - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura INSTITUTUL EUROPEAN aici. Cartea Memorandum catre presedintele ales face parte din categoria Politica. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 344 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Memorandum catre presedintele ales și, de asemenea, sperăm că autorul Madeleine Albright, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde