Rezumat Set caiet de lucru cls 1 - Doina Silvia Puchiu, Valeria Cristici, Elena Croitoru

Clasa I, semestrul al II-lea, setul de caiete cu activități pentru elevi, cuprinde: Prietenia, Ce miros au meseriile, Copilăria. Fiecare caiet are 32 de pagini ce reprezintă o bogată resursă pentru activitățile ce se desfășoară în cadrul orelor de Comunicare în limba română, Matematică și explorarea mediului și Dezvoltare personală.
Citește tot rezumatul cărții Set caiet de lucru cls 1... O parte dintre exercițiile propuse poate fi folosită în cadrul orelor de Arte vizuale și abilitați practice, dar și în desfășurarea celor de Muzică și mișcare. Conținutul integrat al acestor caiete facilitează: – realizarea unor tipuri variate de exerciții de comunicare în limba română (de exemplu: selectarea și gruparea cărților de joc în funcție de anumite criterii; prezentarea unui moment preferat din poveste pe baza cărților de joc; identificarea personajelor din textul audiat; identificarea sunetelor și literelor din cuvinte); – identificarea poziției pe care o are Soarele în decursul unei zile, cunoașterea unor corpuri cerești din Univers, înțelegerea modului în care Pământul influențează dezvoltarea vieții; – găsirea termenului lipsă în diferite exerciții, compararea diferențelor, formularea de probleme după o schemă, compunerea de probleme cu aceleași date; – recunoașterea figurilor plane; descoperirea caracteristicilor figurilor plane; asocierea operației cu rezultatul corect; consolidarea noțiunilor predate: succesor, predecesor, numere pare, numere impare; – identificarea unităților nonstandard de măsurat capacitatea; exerciții de apreciere a capacității unui vas; identificarea unității de măsură potrivite pentru obiectele desenate; identificarea instrumentelor folosite la măsurarea timpului; unități de măsurat timpul: ora, ziua, săptămână, luna, anul; – identificarea aparatelor care funcționează cu ajutorul curentului electric; prezentarea sur-selor de energie (soarele, apă, vântul, cărbunii, petrolul) și modul de utilizare al acestora; – realizarea unui album cu prietenii din clasa I; realizarea unui calendar personal privind activitățile extrașcolare; – recunoașterea efectului forței gravitaționale asupra corpurilor de pe Pământ – căderea liberă; – organizarea de jocuri de rol prin care copiii pot face schimb de informații sau impresii (de exemplu: repovestirea după imagini, exprimarea unor preferințe în alegerea prietenilor, găsirea unor sinonime etc.). Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Set caiet de lucru cls 1?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Set caiet de lucru cls 1 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Set caiet de lucru cls 1 scrisă de Doina Silvia Puchiu, Valeria Cristici, Elena Croitoru. Editura la care s-a publicat cartea Set caiet de lucru cls 1 este editura SIGMA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura SIGMA aici. Cartea Set caiet de lucru cls 1 face parte din categoria Culegeri Auxiliare. Este o carte subțirică, are numai 32 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Set caiet de lucru cls 1 și, de asemenea, sperăm că autorul Doina Silvia Puchiu, Valeria Cristici, Elena Croitoru, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde