Rezumat Primary english clasa 2 - Elena Sticlea, Cristina Mircea

P
Citește tot rezumatul cărții Primary english clasa 2... RIMARY ENGLISH – 2nd grade se adresează elevilor de clasa a II-a și corespunde nivelului începător - A1 în Cadrul european de referință pentru limbi străine. Cartea electronică conține animații video și cântece în stil karaoke, activități de asociere, adevărat sau fals, rebusuri sau completarea spațiilor libere. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Primary english clasa 2?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Primary english clasa 2 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Primary english clasa 2 scrisă de Elena Sticlea, Cristina Mircea. Editura la care s-a publicat cartea Primary english clasa 2 este editura BOOKLET - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura BOOKLET aici. Cartea Primary english clasa 2 face parte din categoria Culegeri Auxiliare. Este o carte ușor de citit, are doar 128 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Primary english clasa 2 și, de asemenea, sperăm că autorul Elena Sticlea, Cristina Mircea, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde