Rezumat Set Carte uriasa Cls 1 sem 2: Prietenia+Copilaria+Ce miros au meseriile? - -

Setul cuprinde 3 cărți uriașe: Prietenia, Copilăria și Ce miros au meseriile? Editura Sigma va prezintă cartea uriașă „Copilăria“, a treia din cele trei cărți uriașe aferente semestrului II și destinate elevilor din clasa I.
Citește tot rezumatul cărții Set Carte uriasa Cls 1 sem 2: Prietenia+Copilaria+Ce miros au meseriile?... Cartea prezintă o poveste din care elevii află informații despre Ziua Copilului și copilărie, despre prietenie și altruism. Elevii pot fi chiar ei personajele cărții și pot exprima păreri despre situații similare, pot continua povestea și pot dezvolta sau schimbă acțiunea acesteia. Copiii, ca și personajele din poveste, pot discuta despre regulile de comportament în relația cu ceilalți, despre alte drepturi și îndatoriri pe care le au, despre relațiile firești dintr-o familie. Acest auxiliar este completat de caietul de lucru al elevului „Copilăria“, caiet ce poate acoperi activități integrate conforme programelor școlare pentru 5 săptămâni de școala din al II-lea semestru. „Prietenia“, o poveste în care regăsim întâmplări din viața copiilor. Astfel, elevii descoperă modul în care trebuie să se comporte față de colegi, ce înseamnă să fii prieten, ce reguli de circulație trebuie să respecte. De asemenea, află cât de important este Soarele și modul în care influențează el dezvoltarea vieții pe Pământ. Elevii pot fi chiar ei personajele cărții, oferindu-le astfel libertatea de a se exprima, de a lua hotărâri în situații similare, de a formula păreri. Povestea poate fi citită pe fragmente solicitând, de fiecare dată, elevii să continue ideea începută, motivând totodată continuarea acesteia. Copiii pot juca rolul doamnei învățătoare, dar și a copiilor-personaje. Ei vor iniția diverse dialoguri pe teme ca: prietenia, regulile de circulație, Universul, poluarea și protejarea Pământului etc. Acest auxiliar este un pretext pentru dezvoltarea intelectuală și emoțională a elevilor și este completat de caietul de lucru al elevului „Prietenia“, caiet ce poate acoperi activități integrate conforme programelor școlare pentru 5 săptămâni de școală. „Ce miros au meseriile?“, aceasta fiind a două din cele trei cărți uriașe aferente semestrului II și destinate elevilor din clasa I. Cartea prezintă o poveste din care elevii află informații despre anumite meserii și despre cei care practică aceste meserii. Elevii pot fi chiar ei personajele cărții și pot exprima păreri despre situații similare. De asemenea, ei pot continua povestea și pot dezvolta sau schimbă acțiunea acesteia. Copiii, ca și personajele din poveste, pot descrie alte meserii despre care au auzit și pot asocia acestora mirosurile pe care le consideră potrivite (de exemplu: la cofetărie miroase a prăjituri, la farmacie miroase a medicamente). Acest auxiliar este completat de caietul de lucru al elevului „Ce miros au meseriile?“, caiet ce poate acoperi activități integrate conforme programelor școlare pentru 5 săptămâni de școala din al II-lea semestru. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Set Carte uriasa Cls 1 sem 2: Prietenia+Copilaria+Ce miros au meseriile??

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Set Carte uriasa Cls 1 sem 2: Prietenia+Copilaria+Ce miros au meseriile? și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Set Carte uriasa Cls 1 sem 2: Prietenia+Copilaria+Ce miros au meseriile? scrisă de -. Editura la care s-a publicat cartea Set Carte uriasa Cls 1 sem 2: Prietenia+Copilaria+Ce miros au meseriile? este editura SIGMA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura SIGMA aici. Cartea Set Carte uriasa Cls 1 sem 2: Prietenia+Copilaria+Ce miros au meseriile? face parte din categoria Culegeri Auxiliare. Este o carte subțirică, are numai 8 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Set Carte uriasa Cls 1 sem 2: Prietenia+Copilaria+Ce miros au meseriile? și, de asemenea, sperăm că autorul -, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde