Rezumat Mastile Exilului - Constantin Arcu - -

Roman de strictă actualitate, Măștile exilului are în centru un picaro contemporan, nevoit să-și părăsească țara, în urma presiunilor diabolice ale Colonelesei Taifun. Ajuns în Italia, are parte de întâmplări extraordinare, în mijlocul emigranților, robi printre străini, mereu cu gândul la un… Sion ce le străbate trecutul și de care se simt legați printr-un cordon ombilical subliminal.
Citește tot rezumatul cărții Mastile Exilului - Constantin Arcu... Toți spera să se întoarcă în lumea din care au fost izgoniți. Odată revenit acasă, eroul asistă la metamorfoza uluitoare a maleficei sale inamice. În spatele măștilor lui Constantin Arcu, viața se trăiește la tensiuni adesea greu de suportat, atât în afară, cât și în interiorul granițelor Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Mastile Exilului - Constantin Arcu?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Mastile Exilului - Constantin Arcu și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Mastile Exilului - Constantin Arcu scrisă de -. Editura la care s-a publicat cartea Mastile Exilului - Constantin Arcu este editura CARTEA ROMANEASCA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura CARTEA ROMANEASCA aici. Cartea Mastile Exilului - Constantin Arcu face parte din categoria Literatura contemporana. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 357 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Mastile Exilului - Constantin Arcu și, de asemenea, sperăm că autorul -, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII MASTILE EXILULUI - CONSTANTIN ARCU PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde