Rezumat Ideologia Umanitara Sau Spectacolul Alteritatii Pierdute - Bernard Hours

 Fenomenul umanitar este rareori considerat o ideologie, deși comportă toate caracteristicile acesteia. De cele mai multe ori, „umanitarul“ devine un concept în sine, ca și când a-l analiza, a-l critica, a-i demonta rotițele care îl alcătuiesc ar fi ceva șocant sau de negândit.
Citește tot rezumatul cărții Ideologia Umanitara Sau Spectacolul Alteritatii Pierdute... Acest „umanitar“, calificativ devenit substantiv, conform unei logici proprii unei ideologii dominante cunoscute, este abordat esențialmente din unghiul juridic, al drepturilor omului și dreptului internațional, din unghiul politic al gestiunii refugiaților, al conflictelor, al ingerinței și, chiar mai frecvent, sub aspect moral, decât în termeni sociali și de dezvoltare, fără a mai vorbi de amestecul emoțional mediatic ce maschează, mai degrabă decât clarifică aceste fenomene Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Ideologia Umanitara Sau Spectacolul Alteritatii Pierdute?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Ideologia Umanitara Sau Spectacolul Alteritatii Pierdute și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Ideologia Umanitara Sau Spectacolul Alteritatii Pierdute scrisă de Bernard Hours. Ideologia Umanitara Sau Spectacolul Alteritatii Pierdute a apărut în anul MARTIE 201. O mulțime de cărți bune au apărut în anul MARTIE 201 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Ideologia Umanitara Sau Spectacolul Alteritatii Pierdute este editura INSTITUTUL EUROPEAN - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura INSTITUTUL EUROPEAN aici. Cartea Ideologia Umanitara Sau Spectacolul Alteritatii Pierdute face parte din categoria Sociologie. Este o carte ușor de citit, are doar 150 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Ideologia Umanitara Sau Spectacolul Alteritatii Pierdute și, de asemenea, sperăm că autorul Bernard Hours, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde