Rezumat Viata Sexuala Si Familia In Mediul Urban Romanesc - Cornelia Rada Si Monica Tarcea

Din cuprins: ◊ Evenimente existențiale majore (debutul vieții sexuale, căsătoria, nașterea copiilor) ◊ Natalitatea și planificarea familială ◊ Mijloace de contracepție ◊ Viața sexuală ◊ Infidelitatea ◊ Mituri și adevăruri despre riscul de a rămâne însărcinată și sexualitate ◊ Bolile cu transmitere sexuală ◊ Avortul ◊ Violență și abuzul fizic ◊ Obiceiuri dăunătoare sănătății ◊ Sănătatea mamei și copilului ◊ Adresabilitatea femeilor pentru screeningul cancerului mamar și de col uterin ◊ Populația și sănătatea reproducerii Lucrarea este un raport de cercetare științifică cu date consistente colectate din teren, util atât specialiștilor, cât și celor mai puțin avizați, dar interesați de comportamentul sexual, reproducere și familie.
Citește tot rezumatul cărții Viata Sexuala Si Familia In Mediul Urban Romanesc... Din punct de vedere metodologic, materialul corespunde tuturor exigențelor, fiind o abordare multidisciplinară, discursul desfășurându­se în zona bio­medicală, psihologică și în cea socio­culturală, fiind susținut de date statistice naționale și internaționale. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Viata Sexuala Si Familia In Mediul Urban Romanesc?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Viata Sexuala Si Familia In Mediul Urban Romanesc și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Viata Sexuala Si Familia In Mediul Urban Romanesc scrisă de Cornelia Rada Si Monica Tarcea. Viata Sexuala Si Familia In Mediul Urban Romanesc a apărut în anul DECEMBRIE . O mulțime de cărți bune au apărut în anul DECEMBRIE (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Viata Sexuala Si Familia In Mediul Urban Romanesc este editura INSTITUTUL EUROPEAN - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura INSTITUTUL EUROPEAN aici. Cartea Viata Sexuala Si Familia In Mediul Urban Romanesc face parte din categoria Sociologie. Este o carte rezonabil de groasă - are 292 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Viata Sexuala Si Familia In Mediul Urban Romanesc și, de asemenea, sperăm că autorul Cornelia Rada Si Monica Tarcea, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde