Rezumat Cum Sa Evaluezi Oamenii Dintr-O Privire - Elsie Lincoln Benedict

CUM SĂ EVALUEZI OAMENII DINTR-O PRIVIRE Știință modernă a demonstrat că trăsăturile fundamentale ale fiecărei persoane în parte sunt marcate de forma corpului ei, cap, fata și mâini- o radiografie, cu ajutorul căreia poți citi caracteristicile oricărei persoane, la o primă vedere.
Citește tot rezumatul cărții Cum Sa Evaluezi Oamenii Dintr-O Privire... Cel mai important lucru din lume pentru fiecare individ este să se înțeleagă pe sine însuși.Următorul lucru este să îl înțeleagă pe celălalt de lângă el. În viață este o problemă să îți pui să alergi propria mașină ca și cum ar fi fost construită să alerge, în plus, să o lași în drum, cu ceilalți șoferi. Din această carte vei învăța ce tip de mașină ești și care sunt cele mai importante motive pentru care nu ai profitat la maximum de tine până acum. De asemenea, vei învăța modul în care sunt făcuți și ceilalți, și cum să obții maximum din cooperarea cu ei. Această cooperare este esențială pentru obținerea fericirii și a succesului. Venim în contact cu ceilalți în toate activitățile de zi cu zi și ceea ce primim de la viață depinde, în foarte mare măsură, de relația cu cealaltă persoană. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Cum Sa Evaluezi Oamenii Dintr-O Privire?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Cum Sa Evaluezi Oamenii Dintr-O Privire și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Cum Sa Evaluezi Oamenii Dintr-O Privire scrisă de Elsie Lincoln Benedict. Editura la care s-a publicat cartea Cum Sa Evaluezi Oamenii Dintr-O Privire este editura ALDO PRESS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ALDO PRESS aici. Cartea Cum Sa Evaluezi Oamenii Dintr-O Privire face parte din categoria Psihologie Practica. Este o carte ușor de citit, are doar 176 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Cum Sa Evaluezi Oamenii Dintr-O Privire și, de asemenea, sperăm că autorul Elsie Lincoln Benedict, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII CUM SA EVALUEZI OAMENII DINTR-O PRIVIRE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde