Rezumat Arta Sexului La Arabi - Seicul Nefzaoui

Arta sexului la arabi sau Grădina parfumată a fost tradusă în limba franceză înainte de 1850, de către un ofițer al armatei franceze din Algeria. O ediție cu autograf în caractere cursive a fost tipărită în 1876, dar, cum se spune că ar fi fost realizate numai 25 de copii, cartea a rămas în același timp rară și costisitoare, în timp ce, datorită caracterului său aparte, citirea ei era greoaie și solicitantă.
Citește tot rezumatul cărții Arta Sexului La Arabi... Totuși, o admirabilă a două ediție a fost publicată ulterior la Paris, incluzând notele și observațiile translatorului, revăzută și rectificată fiind din perspectiva unei mai bune cunoașteri asupra Algeriei decât cea din momentul inițial al traducerii. Prezența traducere (exactă și literală) s-a realizat pe baza acestei a două ediții și reprezintă prima apariție a lucrării – una dintre cele mai remarcabile de acest gen – în limba engleză, iar acum în limba română. „Lăudat fie Allah, care a făcut ca bărbatul să găsească cea mai mare plăcere în (...) ale femeii și a menit (...) ale bărbatului să ofere cea mai mare plăcere femeii Sărutul pe gură, pe cei doi obraji, pe gât, ca și sugerea cărnii buzelor, sunt daruri divine, destinate să provoace (...) la momentul potrivit. Tot Allah este cel care a înfrumusețat pieptul femeii cu sâni, i-a oferit o bărbie dublă și i-a pus culori strălucitoare în obraz. De asemenea, a dăruit-o cu ochi care inspiră iubire și gene precum lamele lustruite. A dotat-o cu un abdomen rotund și un ombilic frumos, precum și cu un șezut măreț; iar toate aceste minuni sunt purtate de coapse.“ Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Arta Sexului La Arabi?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Arta Sexului La Arabi și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Arta Sexului La Arabi scrisă de Seicul Nefzaoui. Arta Sexului La Arabi a apărut în anul IUNIE 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul IUNIE 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Arta Sexului La Arabi este editura ALDO PRESS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ALDO PRESS aici. Cartea Arta Sexului La Arabi face parte din categoria Sexualitate. Este o carte ușor de citit, are doar 176 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Arta Sexului La Arabi și, de asemenea, sperăm că autorul Seicul Nefzaoui, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde