Rezumat Taina frumosului si binelui - Daniel Pupaza

„Cu adevărat, mare este taina Frumuseții și Bunătății dumnezeiești. Strălucitoare e măreția proniei unului Dumnezeu frumos și bun. Străfulgeră Frumusețea dumnezeiască și se revărsă într-o infinită putere dăruitoare de frumuseți și bunătăți, într-o îmbelșugată conferire de existență, viața și înțelepciune, prin care transmite universului armonie, ordine și măsură și înzestrează pe fiecare cu bunurile proprii, și-l împodobește în mod analog cu chipul său – cu frumusețea lui cea tainică – și binecuvântează toate câte zidește, deoarece sunt frumoase foarte, și umple simțurile lor înțelegătoare cu lumina inteligibilă, și mințile lor văzătoare cu mireasma deiformității, și aprinde în toți dragostea lor de Frumusețe, prin Erosul său jertfelnic, și sărează pe cei iubiți ai săi ca jertfe fără-de-prihană.
Citește tot rezumatul cărții Taina frumosului si binelui... Salvează în toți posesia bunurilor proprii și re-împlinește frumusețea chipului în cei care au alunecat spre cele contrare, și-i răscumpără din patimi, și-i cheamă iarăși la sine cu farmecul ei de nebiruit, și-i atrage spre adevărata Frumusețe, și-i întoarce spre asemănarea cu aceasta. Îi împăcă cu sine, îi liniștește și-i odihnește prin întemeierea lor în împărăția sa, și unifică și desăvârșește coeziunea con-suflării lor neconfundate. Îi unește cu sine în unitatea sa atotțiitoare și domnește în acești dumnezei, fii ai Frumosului și Binelui, și revelează în ei veșnice teofanii, slavă Dumnezeului frumos și bun, a Unuia Născut din Tatăl Cel frumos și bun. Binecuvântat fie Dumnezeul Frumuseții și Bunătății!“ Pr. Daniel Pupăză Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Taina frumosului si binelui?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Taina frumosului si binelui și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Taina frumosului si binelui scrisă de Daniel Pupaza. Taina frumosului si binelui a apărut în anul SEPTEMBRIE. O mulțime de cărți bune au apărut în anul SEPTEMBRIE (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Taina frumosului si binelui este editura NEMIRA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura NEMIRA aici. Cartea Taina frumosului si binelui face parte din categoria Crestinism. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 528 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Taina frumosului si binelui și, de asemenea, sperăm că autorul Daniel Pupaza, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII TAINA FRUMOSULUI SI BINELUI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde