Rezumat Compulsiunile: Prieteni sau dusmani? - Mary O Malley

„Înțelepciunea străveche ne spune că, uneori, cea mai bună soluție pentru rezolvarea unei probleme este să o primești cu relaxare, în loc să te lupți cu ea și să i te împotrivești. Acesta este mesajul esențial pe care îl aduce Mary O’Malley cu privire la încercările la care ne supun comportamentele compulsive.
Citește tot rezumatul cărții Compulsiunile: Prieteni sau dusmani?... Așa cum explică ea, aceasta presupune dezvoltarea compasiunii, a iertării și a curiozității. Cultura noastră, abrutizată de dorința de dominare și control, are mare nevoie de acest mesaj.” – Larry Dossey, MD, autorul volumelor Healing Words (Cuvinte care vindecă), Reinventing Medicine (Reinventarea medicinii) și Healing Beyond the Body (Vindecarea dincolo de corp) Toți suntem compulsivi, într-o oarecare măsură. Bătăliile pe care le dăm zi de zi includ de la îngrijorare și munca excesivă la supraalimentare și abuzul de alcool și droguri. Când ne dăm seama că suntem compulsivi, principala noastră reacție este, de obicei, să încercăm să ne controlăm acest comportament; numai că atunci când încercam să ne ținem compulsiunile sub control, acestea ajung să ne controleze ele pe noi. și atunci când reușim să scăpăm de una, alta pare că îi ia imediat locul. În ultimii treizeci de ani, Mary O’Malley a realizat o abordare revoluționară a vindecării compulsiunilor. Ea ne încurajează cu blândețe să le privim cu curiozitate, să interrelaționăm cu ele și să ne punem întrebări care ne ajută să ne înțelegem aceste comportamente. Ea ne arată că atunci când suntem curioși și iertători, în loc să fim autoritări și disprețuitori, putem obține vindecarea de durată. Atunci, compulsiunile ne devin dascăli. Cartea ei este plină de perspective noi și de tehnici simple, pe care oricine le poate înțelege cu ușurință. „În sfârșit, o modalitate conștientă, plină de afecțiune și eficienta de a ne înțelege compulsiunile și a le face față. Mary O’Malley a pătruns esența vindecării comportamentelor pe care mulți dintre noi le consideră copleșitoare. Această carte plasează terapia compulsiunilor la un nivel cu totul nou.” – Alan Cohen, autorul volumului Mr. Everit’s Secret (Secretul d-lui Everit) „Lăsați ca această carte să vă fie tovarăș și o călăuză plină de compasiune pe drumul trezirii; să vă ajute să descoperiți perfecțiunea care există deja dintotdeauna aici, în adâncul momentului prezent, indiferent de ceea ce se întâmplă.” – Eckhart Tolle, autorul volumului The Power of Now (Puterea prezentului) Mary O’Malley este conferențiar, facilitător de grup și consilier cu drept de practică privată în Kirkland, Washington, SUA.

Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Compulsiunile: Prieteni sau dusmani??

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Compulsiunile: Prieteni sau dusmani? și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Compulsiunile: Prieteni sau dusmani? scrisă de Mary O Malley. Compulsiunile: Prieteni sau dusmani? a apărut în anul Octombrie . O mulțime de cărți bune au apărut în anul Octombrie (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Compulsiunile: Prieteni sau dusmani? este editura FOR YOU - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura FOR YOU aici. Cartea Compulsiunile: Prieteni sau dusmani? face parte din categoria Dezv Spirituala. Este o carte rezonabil de groasă - are 288 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Compulsiunile: Prieteni sau dusmani? și, de asemenea, sperăm că autorul Mary O Malley, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde