Rezumat Zanele - -

Descoperiți 18 povești cu zâne... O zână care dăruiește pupici... O zână care vorbește urât... O zână micuță și curioasă... O zână care protejează animalele O carte pentru micii visători care adora paietele și baghetele magice... Fragment: " Zâna iernii cea micuță și curioasă de Katy Fontaine În "regatul din inima pădurii", trăiau toate zânele și printre ele și zânele celor patru anotimpuri.
Citește tot rezumatul cărții Zanele... Aceste patru surori se numeau Primăvara, Vara, Toamna și Iarna. Rolul lor era acela de a asigura echilibrul anotimpurilor pe pământ. Într-o zi de vară, Iarna se aventura singură departe de pădure. Începuse să se lase întunericul, iar ea se așeză pe o ramură ca să admire peisajul. Zări, în depărtare, un munte, în vârful căruia se înălță un vechi castel. În vârful turnului strălucea o luminiță. - Cine ar putea locui acolo? Mă duc să văd...se gândi micuța zână curioasă " Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Zanele?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Zanele și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Zanele scrisă de -. Editura la care s-a publicat cartea Zanele este editura FLAMINGO - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura FLAMINGO aici. Cartea Zanele face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte ușor de citit, are doar 100 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Zanele și, de asemenea, sperăm că autorul -, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII ZANELE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde