Rezumat Jony Ive, geniul din spatele celor mai importante produse Apple - Leander Kahney - -

Jony Ive. Geniul din spatele celor mai importante produse Apple este un proiect al editurii Publică, susținut de UniCredit Tiriac Bank. În 1997, Steve Jobs a descoperit în sediul Apple un designer britanic neîngrijit, înconjurat de sute de schițe și prototipuri.
Citește tot rezumatul cărții Jony Ive, geniul din spatele celor mai importante produse Apple - Leander Kahney... Colaborarea lui Jony Ive cu Jobs avea să producă unele dintre cele mai iconice produse tehnologice, inclusiv iMac-ul, iPod-ul, iPad-ul și iPhone-ul. Munca lui Ive a contribuit la oprirea lungului declin al Apple, a revoluționat industrii întregi și a creat o bază globală de fani. Cu toate acestea, se știu puține lucruri despre specialistul timid și blând la care Jobs s-a referit cu apelativul de „partener spiritual”. Leander Kahney oferă un portret detaliat al studentului englez dislexic de la arte care a devenit unul dintre cei mai elogiați designeri ai generației sale. Apelând la interviuri cu foștii colegi ai lui Ive și cu alți angajați Apple, Kahney ne poartă în intimitatea creației acestor obiecte memorabile. The Wall Street Journal O biografie măgulitoare a raționalului copil-minune al Apple, a cărui activitate continuă să revoluționeze tehnologia modernă. Kirkus Reviews Nu e simplu să încerci să convingi oamenii să vorbească despre companie. Angajații Apple nu vorbesc, chiar dacă lucrurile s-au întâmplat cu 30 de ani în urmă. Compania este atât de secretoasă, încât a divulga ceva – orice – este o abatere care poate duce la concediere. Totuși, partenerii mei de cercetare au convins o serie de oameni să vorbească, oficial și neoficial, despre Apple, Jony Ive și cultura lor unică de lucru. În special, am convins niște actori majori, inclusiv unii care au colaborat strâns cu Jony decenii la rând. Grație interviurilor cu ei, alături de o cercetare extinsă, vă putem oferi cel mai complet tablou disponibil, despre adevăratele evenimente din spatele carierei lui Jony Ive și a influenței sale la Apple. Leander Kahney Argumentul UniCredit Tiriac Bank O lectură pentru fiecare dintre noi cei care, fie că sunt antreprenori sau aspiră la acest statut, cred cu tărie în ideile lor și lupta pentru ceea ce îi motivează. Doar astfel, lumea se poate schimba conform viziunii pe care o dorim transpusă în realitate. Carte recomandată de  Bogdan Aron  în cadrul proiectului Libris, " Oameni și cărți ".  

Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Jony Ive, geniul din spatele celor mai importante produse Apple - Leander Kahney?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Jony Ive, geniul din spatele celor mai importante produse Apple - Leander Kahney și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Jony Ive, geniul din spatele celor mai importante produse Apple - Leander Kahney scrisă de -. Jony Ive, geniul din spatele celor mai importante produse Apple - Leander Kahney a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Jony Ive, geniul din spatele celor mai importante produse Apple - Leander Kahney este editura PUBLICA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura PUBLICA aici. Cartea Jony Ive, geniul din spatele celor mai importante produse Apple - Leander Kahney face parte din categoria Biografii. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 360 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Jony Ive, geniul din spatele celor mai importante produse Apple - Leander Kahney și, de asemenea, sperăm că autorul -, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII JONY IVE, GENIUL DIN SPATELE CELOR MAI IMPORTANTE PRODUSE APPLE - LEANDER KAHNEY PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde