Rezumat Idei Creative 102- Ingerasi Din Hartie - Ingrid Moras - -

„Ești un înger!” – dacă cineva ne face un bine, ne ajută la nevoie, adeseori îi mulțumim cu aceste cuvinte. Îngerii sunt ființe speciale, care au o semnificație foarte puternică pentru mulți dintre noi; unii consideră că au un rol important în viața de apoi.
Citește tot rezumatul cărții Idei Creative 102- Ingerasi Din Hartie - Ingrid Moras... Biblia ne spune că îngerii sunt solii lui Dumnezeu, care ne transmit mesaje și ne ajută la greu. În această carte vă prezentam modul de confecționare a îngerilor din hârtie, care pot constitui apoi cadouri drăguțe sau decorațiuni pentru ferestre, pentru masa festivă ori pentru bradul de Crăciun. Recomandăm acest volum grădinițelor și școlilor, deoarece materia primă este ușor de procurat, iar modelele prezentate pot fi confecționate și de cei foarte mici. Dacă se lucrează cu copii de grădiniță, în locul cutter-ului se va lucra cu foarfecă. Cu modelele de îngerași din carte, școlarii sau „grădinarii” își pot decora sala de clasă. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Idei Creative 102- Ingerasi Din Hartie - Ingrid Moras?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Idei Creative 102- Ingerasi Din Hartie - Ingrid Moras și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Idei Creative 102- Ingerasi Din Hartie - Ingrid Moras scrisă de -. Idei Creative 102- Ingerasi Din Hartie - Ingrid Moras a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Idei Creative 102- Ingerasi Din Hartie - Ingrid Moras este editura CASA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura CASA aici. Cartea Idei Creative 102- Ingerasi Din Hartie - Ingrid Moras face parte din categoria Arta. Este o carte subțirică, are numai 32 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Idei Creative 102- Ingerasi Din Hartie - Ingrid Moras și, de asemenea, sperăm că autorul -, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII IDEI CREATIVE 102- INGERASI DIN HARTIE - INGRID MORAS PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde