Rezumat Idei Creative 103 - Ingerasi Din Margele - Ingrid Moras - -

Îngerii îi fascinează deopotrivă pe cei mici și pe cei mari, pe tineri și pe cei mai în vârstă. De aceea, îngerașii din margele pot deveni cadouri drăguțe pentru ocazii speciale, zile de naștere, botezuri sau de Crăciun, ori pur și simplu pentru a ne exprima recunoștința în orice moment al anului.
Citește tot rezumatul cărții Idei Creative 103 - Ingerasi Din Margele - Ingrid Moras... Îngerii din margele se pot suspenda în mașină, ca îngeri păzitori, pe genți sau porți. Majoritatea îngerilor prezentați în această carte, îndeosebi cei cu rochițe în zigzag și cei cu margele Swarovski®, sunt ideali pentru Sărbătorile de iarnă, iar cei cu rochite rotunde sunt potriviți pentru oricare zi din an. Haideți să ne apucăm de înșirat mărgele, cu curaj! Urmând figurile din carte, chiar și începătorii vor reuși să obțină modele reușite. Cu siguranță, cadourile confecționate manual vor atrage întotdeauna aprecierea celor apropiați. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Idei Creative 103 - Ingerasi Din Margele - Ingrid Moras?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Idei Creative 103 - Ingerasi Din Margele - Ingrid Moras și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Idei Creative 103 - Ingerasi Din Margele - Ingrid Moras scrisă de -. Idei Creative 103 - Ingerasi Din Margele - Ingrid Moras a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Idei Creative 103 - Ingerasi Din Margele - Ingrid Moras este editura CASA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura CASA aici. Cartea Idei Creative 103 - Ingerasi Din Margele - Ingrid Moras face parte din categoria Arta. Este o carte subțirică, are numai 32 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Idei Creative 103 - Ingerasi Din Margele - Ingrid Moras și, de asemenea, sperăm că autorul -, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII IDEI CREATIVE 103 - INGERASI DIN MARGELE - INGRID MORAS PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde