Rezumat 1,2,3, ..., Show. O aritmetica emotionala. O poezie a matematicii - Eduard Dancila, Ioan Dancila

Numerele sunt lucruri sigure. Și nu numai atât. Numerele pot fi agreabile dar și antipatice, pot încânta dar și dezamăgi, induc idei de ordine, de rânduială dar și de nesperate iregularități, pot ademeni dar și îndeprtă, explică, probează, se prezintă ciudate, paradoxale în unele situații, sunt din când în când contradictorii, insolite, uluitoare, rare, unice, sublime.
Citește tot rezumatul cărții 1,2,3, ..., Show. O aritmetica emotionala. O poezie a matematicii... Asemenea unui păsărar, care strânge în colivii păsări multicolore, am adunat între filele acestei cărți conexiuni bizare, determinări importante, proprietăți năstrușnice care vă vor încânta și fascina. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi 1,2,3, ..., Show. O aritmetica emotionala. O poezie a matematicii?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând 1,2,3, ..., Show. O aritmetica emotionala. O poezie a matematicii și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie 1,2,3, ..., Show. O aritmetica emotionala. O poezie a matematicii scrisă de Eduard Dancila, Ioan Dancila. 1,2,3, ..., Show. O aritmetica emotionala. O poezie a matematicii a apărut în anul Ianuarie 2. O mulțime de cărți bune au apărut în anul Ianuarie 2 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea 1,2,3, ..., Show. O aritmetica emotionala. O poezie a matematicii este editura ANDREAS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ANDREAS aici. Cartea 1,2,3, ..., Show. O aritmetica emotionala. O poezie a matematicii face parte din categoria Ing, Mate, Chim, Elec. Este o carte rezonabil de groasă - are 207 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând 1,2,3, ..., Show. O aritmetica emotionala. O poezie a matematicii și, de asemenea, sperăm că autorul Eduard Dancila, Ioan Dancila, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII 1,2,3, ..., SHOW. O ARITMETICA EMOTIONALA. O POEZIE A MATEMATICII PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde