Rezumat Elemente De Laparoscopie In Patologia Ginecologica Benigna - Cringu Ionescu

Cartea se adresează în mare parte rezidenților sau medicilor specialiști care doresc să deprindă tehnicile laparoscopiei ginecologice. Autorul prezintă istoricul laparoscopiei, aparatură și instrumentarul laparoscopic specific și apoi descrie detaliat principiile tehnice, indicațiile și contraindicațiile, rezultatele, complicațiile precum și limitele pentru acest domeniu.
Citește tot rezumatul cărții Elemente De Laparoscopie In Patologia Ginecologica Benigna...

Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Elemente De Laparoscopie In Patologia Ginecologica Benigna?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Elemente De Laparoscopie In Patologia Ginecologica Benigna și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Elemente De Laparoscopie In Patologia Ginecologica Benigna scrisă de Cringu Ionescu. Elemente De Laparoscopie In Patologia Ginecologica Benigna a apărut în anul 2009. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2009 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Elemente De Laparoscopie In Patologia Ginecologica Benigna este editura NATIONAL - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura NATIONAL aici. Cartea Elemente De Laparoscopie In Patologia Ginecologica Benigna face parte din categoria Medicina. Este o carte rezonabil de groasă - are 271 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Elemente De Laparoscopie In Patologia Ginecologica Benigna și, de asemenea, sperăm că autorul Cringu Ionescu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII ELEMENTE DE LAPAROSCOPIE IN PATOLOGIA GINECOLOGICA BENIGNA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde