Rezumat Odysseia L1 - Homer

Operă de început și, în același timp, încoronare a spiritului uman, Odysseia reunește toate temele fundamentale ale literaturii europene: căutarea și aventura, călătoria și speranța, dragostea și moartea.
Citește tot rezumatul cărții Odysseia L1... În noua versiune, prof. Dan Slușanschi pune desăvârșit în valoare resursele poetice ale limbii române, dăruindu-ne și prima traducere în hexametri a operei, care păstrează sonoritatea de neconfundat a originalului. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Odysseia L1?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Odysseia L1 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Odysseia L1 scrisă de Homer. Editura la care s-a publicat cartea Odysseia L1 este editura PAIDEIA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura PAIDEIA aici. Cartea Odysseia L1 face parte din categoria Literatura clasica. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Odysseia L1 și, de asemenea, sperăm că autorul Homer, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII ODYSSEIA L1 PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde