Rezumat Un alt fel de... Abecedar - Cristina Botezatu

A
Citește tot rezumatul cărții Un alt fel de... Abecedar... becedarul personalizat conține: - descrierea în versuri a literelor alfabetului; - prezentarea în versuri a literelor mici și mari, de mână și de tipar,  ilustrate în imagini, cuvinte și propoziții; - poezii despre școală, elevi, alfabet; - curiozități ale limbii române; - 10 planse cu poezii atractive despre școală, elevi, alfabet; - 31 de planse cu literele alfabetului; - 4 planse ce prezintă curiozități ale limbii române; Se adresează elevilor: - stimulându-i în perfecționarea actului de citit-scris; - determinându-i să descopere cuvinte care conțin fiecare literă a alfabetului; - prezentându-le exemple de propoziții în care toate cuvintele încep cu aceeași literă; cadrelor didactice: - oferindu-le exemple de descrieri versificate ale literelor alfafetului; - asigurându-le sprijin în prezentarea literelor alfabetului, sub aspectul metodei fonetice-analitico-sintetice. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Un alt fel de... Abecedar?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Un alt fel de... Abecedar și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Un alt fel de... Abecedar scrisă de Cristina Botezatu. Editura la care s-a publicat cartea Un alt fel de... Abecedar este editura ROVIMED - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ROVIMED aici. Cartea Un alt fel de... Abecedar face parte din categoria Clasa Pregatitoare. Este o carte subțirică, are numai 45 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Un alt fel de... Abecedar și, de asemenea, sperăm că autorul Cristina Botezatu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde