Rezumat Memoriile Domnului Rosu - Celestin Cheran

„Cu o savuroasă atenție pentru detalii și cu un ochi bine format pentru toate derapajele sufletești, Celestin Cheran ne prinde într-o lume a absurdului apropiat, cald, straniu și uneori obsesiv.
Citește tot rezumatul cărții Memoriile Domnului Rosu... Lumea din Memoriile Domnului Roșu ar putea fi chiar povestea ta, dacă într-o zi vei face acel pas mic care desparte realitatea de vis și dorința de teamă. Fantasticul plin de substanță din povestiri vorbește de fapt despre tot ceea ce este omul, atunci când își lăsă privirea să treacă dincolo de masca prescrisă de societate. O atmosferă captivantă și o galerie de personaje greu de uitat fac din acest volum o experiență completă.“ (Cristina Nemerovschi) „Povestirile lui Celestin Cheran sunt scurte, dar cuprinzătoare – păstrează în ele toată logica, mecanică și întregul arsenal al fantasticului și al absurdului. Personajele sale trăiesc între lumi la fel de firesc cum trăim noi într-a noastră, iar lumile sale infuzează una într-alta, fantasticul alienând realul, realul alterând fantasticul. Pentru iubitorii de fantastic, volumul de debut al lui Celestin Cheran poate fi o mare bucurie. Un debut aproape ireproșabil.” (Fravius Ardelean / A.R. Deleanu)

Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Memoriile Domnului Rosu?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Memoriile Domnului Rosu și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Memoriile Domnului Rosu scrisă de Celestin Cheran. Memoriile Domnului Rosu a apărut în anul mai 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul mai 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Memoriile Domnului Rosu este editura HERG BENET - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura HERG BENET aici. Cartea Memoriile Domnului Rosu face parte din categoria SF & Fantasy. Este o carte ușor de citit, are doar 160 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Memoriile Domnului Rosu și, de asemenea, sperăm că autorul Celestin Cheran, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

RECENZIILE CĂRȚII MEMORIILE DOMNULUI ROSU PUBLICATE PE BOOKNATION

Celestin Cheran: De la Povești în șase cuvinte la Memoriile Domnului Roșu
Recenzie "Memoriile Domnului Roșu” de Celestin Cheran
Recenzie "Memoriile Domnului Roșu” de Celestin Cheran
publicată la 2016-02-22 14:33:20
recenzie scrisă de Dragoș Filioreanu
Recenzie ”Memoriile Domnului Roșu” de Celestin Cheran
Recenzie ”Memoriile Domnului Roșu” de Celestin Cheran
publicată la 2016-08-27 07:42:59
recenzie scrisă de Cristian Cărpenaru
1 secunde