Rezumat Zapezile copilariei - Cornel Constantiniu

Să nu vă așteptați să citiți detalii explozive despre suferința sa, despre operații, despre drama unui artist excepțional condamnat de boala să meargă în baston sau în scaunul cu roțile (așa a venit, spre surpriză și bucuria noastră, la lansarea din 2013 de la Târgul de Carte „Gaudeamus” a cărții dedicate lui Alexandru Jula, apărută tot în colecția de față).
Citește tot rezumatul cărții Zapezile copilariei... Cornel Constantiniu le ocolește cu discreție, amintește de ele doar în treacăt, cu o pudoare și cu un bun simț prezențe și în zugrăvirea vieții intime. Și-a pierdut rând pe rând părinții, cei doi frați (dintre care moartea celui geamăn, Mircea, i-a lăsat un gol imens în suflet, obiecte personale ale acestuia veghindu-l permanent în dormitor...), a fost lovit de boală în plină glorie, dar este fericit că publicul nu l-a uitat, că e din când în când difuzat la radio (vai, din păcate atât de rar, ca toți corifeii „Generației de aur”!) și mai ales că are alături pe Domnița, soție devotată, și o familie minunată. Înconjurat de întreaga familie, ca în imaginea ce încheie această carte, Cornel Constantiniu se simte puternic, pentru că el este, indiscutabil, un ÎNVINGĂTOR. Oana Georgescu coordonator colecție ARTELE SPECTACOLULUI Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Zapezile copilariei?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Zapezile copilariei și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Zapezile copilariei scrisă de Cornel Constantiniu. Zapezile copilariei a apărut în anul APRILIE 20. O mulțime de cărți bune au apărut în anul APRILIE 20 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Zapezile copilariei este editura PRO UNIVERSITARIA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura PRO UNIVERSITARIA aici. Cartea Zapezile copilariei face parte din categoria Memorii Jurnal. Este o carte rezonabil de groasă - are 246 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Zapezile copilariei și, de asemenea, sperăm că autorul Cornel Constantiniu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde