Rezumat Idei Creative 104 - Pictura Pe Fata - Janja Grossmann

După realizarea unei picturi pe față, momentul cel mai impresionant este atunci când copilul se privește prima dată în oglindă și reînvie figurina pictată cu mimica și grimasele sale. În această carte am adunat machiaje cu care copilul poate face mutrișoare hazlii, amuzându-se în voie.
Citește tot rezumatul cărții Idei Creative 104 - Pictura Pe Fata... La anumite modele se pictează și mâinile, pentru ca efectul final să fie și mai spectaculos. Modul de lucru este prezentat pas cu pas. Pictură pe față reprezintă o distracție garantată pentru orice ocazie, fie ea o zi de naștere, un carnaval, ziua copilului, dar poate înveseli și zilele ploioase. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Idei Creative 104 - Pictura Pe Fata?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Idei Creative 104 - Pictura Pe Fata și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Idei Creative 104 - Pictura Pe Fata scrisă de Janja Grossmann. Idei Creative 104 - Pictura Pe Fata a apărut în anul Februarie . O mulțime de cărți bune au apărut în anul Februarie (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Idei Creative 104 - Pictura Pe Fata este editura CASA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura CASA aici. Cartea Idei Creative 104 - Pictura Pe Fata face parte din categoria Arta. Este o carte subțirică, are numai 32 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Idei Creative 104 - Pictura Pe Fata și, de asemenea, sperăm că autorul Janja Grossmann, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII IDEI CREATIVE 104 - PICTURA PE FATA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde