Rezumat Prin Fereastra Bisericii Sau O Lectura Teologica A Realitatii - -

 Preocupările mele teologice din ultimii ani se concentrează asupra cercetării lucrării Duhului Sfânt, adică rolul său în actul înțelegerii de către oameni a realității lumii acesteia și a lumii lui Dumnezeu.
Citește tot rezumatul cărții Prin Fereastra Bisericii Sau O Lectura Teologica A Realitatii... Înscrierea materialelor incluse în această carte, am încercat să țin seama exact de acest lucru și să evit lectura realității numai prin ochii omenești. De când mă ocup cu această temă teologică, Duhul Sfânt mi-a devenit mai apropiat. Când rostesc acum numele Duhului, o fac cu o anumită zăbavă lăuntrică asupra Lui. Să fi zăbovit și El asupra numelui meu dându-mi acest semn!? Am început să cred, din ce în ce mai mult, că duhul lui Dumnezeu este prezent și lucrător în eforturile noastre de a înțelege adevărul lucrurilor și de a-l exprima. (Pr. Prof. Constantin Coman)

Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Prin Fereastra Bisericii Sau O Lectura Teologica A Realitatii?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Prin Fereastra Bisericii Sau O Lectura Teologica A Realitatii și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Prin Fereastra Bisericii Sau O Lectura Teologica A Realitatii scrisă de -. Prin Fereastra Bisericii Sau O Lectura Teologica A Realitatii a apărut în anul 2007. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2007 (click ca să vezi lista cărților). Un aspect interesant despre cartea Prin Fereastra Bisericii Sau O Lectura Teologica A Realitatii este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția 0 în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Prin Fereastra Bisericii Sau O Lectura Teologica A Realitatii este editura BIZANTINA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura BIZANTINA aici. Cartea Prin Fereastra Bisericii Sau O Lectura Teologica A Realitatii face parte din categoria Carte Ortodoxa. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 448 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Prin Fereastra Bisericii Sau O Lectura Teologica A Realitatii și, de asemenea, sperăm că autorul -, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII PRIN FEREASTRA BISERICII SAU O LECTURA TEOLOGICA A REALITATII PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde