Rezumat Selfie in oglinda. Cand femeia devine mama - Raluca Marchis

elfie în oglindă. Când femeia devine mama este o carte care, înainte de calitatea literară, se remarcă prin calitatea umană - sau de documentare a unor trăiri umane specifice. Este, de altfel, considerentul principal datorită căruia îmbogățește acum portofoliul Editurii Herald.
Citește tot rezumatul cărții Selfie in oglinda. Cand femeia devine mama... Nici jurnal, nici ficțiune, Selfie în oglindă vorbește în cel mai explicit monolog personal despre căutările identitare cu care se confruntă o femeie care tocmai s-a trezit mama. Trasând retrospectiv liniația bunică-mamă-fiică, Raluca Marchiș se caută și se regăsește pe rând în fiecare din cele trei figuri reprezentative ale reflexiilor unui selfie al cărui sens este unitatea pe care o dobândește după circa 2 ani și sute de pagini scrise. La rândul lor, cititoarele se vor regăsi și ele în fiecare din întrebările, dilemele, bucuriile și neliniștile mamei universale al cărei portret se conturează în Selfie în oglindă, un volum în care adevărurile profunde sunt spuse în treacăt, emoțiile intense sunt îmbrăcate în firescul categoriei numite generic mame, iar orice stridentă de originalitate este evitată sistematic. Un text a-feminist, în care maternitatea nu este nici glorie, nici martiriu, Selfie în oglinda reinstaurează statutul de cool al feminității simple, neînzorzonate mediatic sau ideologic. O carte pentru inițiați sau, mai bine spus, inițiate, Selfie în oglindă, nu este totuși o lectură dedicată exclusiv mamelor. Dimpotrivă, dacă vreți să știți unde și-a pierdut capul o proaspătă mamă, această carte vă oferă cel mai fidel gps.

Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Selfie in oglinda. Cand femeia devine mama?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Selfie in oglinda. Cand femeia devine mama și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Selfie in oglinda. Cand femeia devine mama scrisă de Raluca Marchis. Selfie in oglinda. Cand femeia devine mama a apărut în anul Noiembrie . O mulțime de cărți bune au apărut în anul Noiembrie (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Selfie in oglinda. Cand femeia devine mama este editura HERALD - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura HERALD aici. Cartea Selfie in oglinda. Cand femeia devine mama face parte din categoria Psihologie Practica. Este o carte ușor de citit, are doar 160 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Selfie in oglinda. Cand femeia devine mama și, de asemenea, sperăm că autorul Raluca Marchis, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII SELFIE IN OGLINDA. CAND FEMEIA DEVINE MAMA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde