Rezumat Literatura. Limba romana. Comunicare cls 6 - Ioana Triculescu

 Literatură. Limba română. Comunicare - partea I este un caiet de lucru adresat elevilor de clasa a VI-a și profesorilor de limba română, potrivit pentru consolidarea și aprofundarea cunoștințelor specifice acestui obiect de studiu, în conformitate cu programa școlară.
Citește tot rezumatul cărții Literatura. Limba romana. Comunicare cls 6... Lucrarea de față propune o diversitate de teme și exerciții pentru semestrul I, utile atât pentru activitatea curentă la clasă, pentru temele efectuate acasă, cât și pentru pregătirea suplimentară în vederea susținerii probelor de limba română din cadrul examenelor și al concursurilor școlare. Este un instrument de lucru și de evaluare foarte eficient, ce abordează studiul integral al limbii, literaturii și comunicării, prin activități centrate pe elev, ce urmăresc stimularea gândirii autonome, cultivarea interesului pentru lectură, a unei atitudini pozitive față de comunicarea corectă, în practica rațională și funcțională a limbii române. Materialul este structurat în trei părți: literatura - receptarea textelor literare aparținând genurilor și speciilor studiate, limba română - înțelegerea noțiunilor de vocabular, fonetică, morfologie și comunicare - receptarea și producerea mesajelor orale și scrise. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Literatura. Limba romana. Comunicare cls 6?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Literatura. Limba romana. Comunicare cls 6 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Literatura. Limba romana. Comunicare cls 6 scrisă de Ioana Triculescu. Editura la care s-a publicat cartea Literatura. Limba romana. Comunicare cls 6 este editura BOOKLET - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura BOOKLET aici. Cartea Literatura. Limba romana. Comunicare cls 6 face parte din categoria Culegeri Auxiliare. Este o carte rezonabil de groasă - are 253 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Literatura. Limba romana. Comunicare cls 6 și, de asemenea, sperăm că autorul Ioana Triculescu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde