Rezumat Codul Bunelor Maniere In Dragoste - -

Cartea de față este cea mai simplă cale pentru îmbunătățirea unei relații prin conștientizarea reacțiilor și gesturilor de cuplu. Este cadoul perfect pentru partenerul căruia nu știi cum să îi spui că greșește.
Citește tot rezumatul cărții Codul Bunelor Maniere In Dragoste... Este o carte realistă și tranșantă, dureroasă pentru unii, delicioasă pentru alții, plină de momente haioase, dar și de abordări serioase ale vieții noastre de zi cu zi cu momentele ei dificile în plan emoțional. Te va ajuta să înțelegi unde greșești și ce trebuie să schimbi ca să ai relația la care visezi. Este un ghid complet atât pentru femei, cât și pentru bărbați, cu o abordare asupra micilor defecte cu care aceștia intră într-o relație. De ce nu vor bărbații să se însoare? sau Prima declarație de dragoste se face în mod direct, față în față, nu în scris, pentru că în acest moment contează foarte mult și mimică. Sunt printre subiectele tratate. Totodată cartea combate multe din prejudecățile cu care ne-am obișnuit, și explică foarte simplu eșecurile în dragoste prin lipsa unor ingrediente de bun simț. Este genul de carte care îți schimbă viața atât de repede încât nu îți dai seama. O carte spumoasă, plină de veselie și culoare dar și foarte utilă pentru cei ce fac primii pași în dragoste și nu numai.

Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Codul Bunelor Maniere In Dragoste?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Codul Bunelor Maniere In Dragoste și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Codul Bunelor Maniere In Dragoste scrisă de -. Codul Bunelor Maniere In Dragoste a apărut în anul Ianuarie 2. O mulțime de cărți bune au apărut în anul Ianuarie 2 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Codul Bunelor Maniere In Dragoste este editura ALDO PRESS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ALDO PRESS aici. Cartea Codul Bunelor Maniere In Dragoste face parte din categoria Psihologie Practica. Este o carte subțirică, are numai 96 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Codul Bunelor Maniere In Dragoste și, de asemenea, sperăm că autorul -, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde