Rezumat Scrisori de la sufletul tau - Victor Noble

“De ce mi-a luat aproape toată viața ca să pricep că acolo unde e dragoste se vor întâmpla minuni? De ce mi-a luat aproape toată viața ca să pricep că tot ce trebuie să fac e să iubesc?   Fiecare zi în care mi-am dorit ca tu să fii altfel este o zi pe care am pierdut-o.
Citește tot rezumatul cărții Scrisori de la sufletul tau... O zi pe care aș fi putut să o folosesc pentru a descoperi neputința mea de a iubi. Poate că de dragoste aveam eu nevoie ca să ne schimbăm.   Dragostea, când e necondiționată, are acest efect asupra noastră și a celorlalți. Oferă-i-o sufletului tău de câteva ori pe zi și lăsă dragostea să se ocupe de schimbări. Pur și simplu iubește pe cineva, pentru cine este acea persoană. Iubește pe cineva, nu pentru că așa vei avea o viață liniștită, ci doar pentru că așa îți vei vindeca sufletul. Celălalt poate să se schimbe sau să nu se schimbe, dar sufletul tău îți va mulțumi pentru asta.   Începe să îți construiești cărarea de aici; și începe să mergi către un nou „tu” acum. Frumusețea, Miracolul și Credința – pe toate le vei găsi pe cărarea ta.”   Prelegerile din „ Scrisori de la sufletul tău ” sunt pline de învățături care aprind flacăra reînnoirii de sine. Dorința de a arde și de a te schimba trebuie să vină dinăuntrul tău.

Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Scrisori de la sufletul tau?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Scrisori de la sufletul tau și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Scrisori de la sufletul tau scrisă de Victor Noble. Editura la care s-a publicat cartea Scrisori de la sufletul tau este editura VIDIA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura VIDIA aici. Cartea Scrisori de la sufletul tau face parte din categoria Dezv Spirituala. Este o carte ușor de citit, are doar 137 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Scrisori de la sufletul tau și, de asemenea, sperăm că autorul Victor Noble, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde