Rezumat Micul faraon si scarabeul de aur - Tosca Menten

Imaginează-ți că locuiești în cel mai plictisitor sat din lume și viața ta este cum nu se poate mai banăla. Până într-o zi, când intri în camera ta, simți un miros ciudat, te uiți în jur și vezi..
Citește tot rezumatul cărții Micul faraon si scarabeul de aur... o mumie la tine în pat. Tragi o sperietură zdravănă. După aceea, închizi ochii, numeri până la zece și speri să dispară. Dar nu, arătarea tot acolo este! Ce-i de făcut? Așa începe prietenia bizară dintre Goos și mumia trezită la viață a unui băiețel din Egiptul antic. Și odată cu ea, o serie de aventuri incredibile. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Micul faraon si scarabeul de aur?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Micul faraon si scarabeul de aur și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Micul faraon si scarabeul de aur scrisă de Tosca Menten. Micul faraon si scarabeul de aur a apărut în anul decembrie . O mulțime de cărți bune au apărut în anul decembrie (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Micul faraon si scarabeul de aur este editura BOOKLET - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura BOOKLET aici. Cartea Micul faraon si scarabeul de aur face parte din categoria Literatura Universala. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Micul faraon si scarabeul de aur și, de asemenea, sperăm că autorul Tosca Menten, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde