Rezumat Alfred si Agatha. Cele zece pasari ale batranei doamne Elster - Ana Campoy

Alfred Hitchcock și Agatha Christie fac echipă și rezolvă cele mai enigmatice cazuri. Alfred nu și-ar fi imaginat niciodată întâmplările extraordinare prin care trece acum. Alături de Agatha și de cățelușa acesteia, Marritos Jones, el cercetează dispariția celor zece bijuterii ale bătrânei doamne Elster, figurine prețioase în formă de pasăre.
Citește tot rezumatul cărții Alfred si Agatha. Cele zece pasari ale batranei doamne Elster... Atunci când dispare și proprietatară giuvaierelor, copiii au nevoie de tot flerul lor de detectivi pentru a rezolva misterul. Nicicând nu s-ar fi gândit Alfred că va ajunge să se dea cu tiroliană, că se va furișa în toiul nopții sau că va fi atacat de niște înspăimântătoare păsări hămesite. Aventurile îi vor aduce însă prieteni de nădejde. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Alfred si Agatha. Cele zece pasari ale batranei doamne Elster?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Alfred si Agatha. Cele zece pasari ale batranei doamne Elster și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Alfred si Agatha. Cele zece pasari ale batranei doamne Elster scrisă de Ana Campoy. Alfred si Agatha. Cele zece pasari ale batranei doamne Elster a apărut în anul decembrie . O mulțime de cărți bune au apărut în anul decembrie (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Alfred si Agatha. Cele zece pasari ale batranei doamne Elster este editura BOOKLET - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura BOOKLET aici. Cartea Alfred si Agatha. Cele zece pasari ale batranei doamne Elster face parte din categoria Literatura Universala. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Alfred si Agatha. Cele zece pasari ale batranei doamne Elster și, de asemenea, sperăm că autorul Ana Campoy, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde