Rezumat Guru Ramana - S.S. Cohen

Amintirile unei asocieri apropiate, întinse pe o perioadă̆ de peste paisprezece ani cu renumitul Maestru Sri Rămână Maharshi sunt cu adevă̆rat foarte bogate, totuş̦i, dat fiind că̆ majoritatea lor sunt de natură̆ spirituală̆, ele vor ră̆mă̂ne în mare mă̆sură neexprimate.
Citește tot rezumatul cărții Guru Ramana... Partea I cuprinde aceste reminiscenţe – primele impresii despre Maestru -, influenţa lui spirituală̆ asupra discipolilor, condiţiile predominante la Ashram în acele vremuri, că̂teva reflecţii şi episoade autobiografice etc. Partea a II a constă din extrase din caietele în care autorul consemna din că̂nd în că̂nd, aproape imediat ce erau rostite, răspunsurile traduse în engleză̆ ale Maestrului. Ele acoperă̆ practic întreaga gamă̆ de întrebări pe care un începător pe această̆ cale şi le-ar pune, şi care, de fapt, au fost rostite fie de autor, fie de alţii în prezenţa lui. Partea a III a este jurnalul pe care autorul l-a ţinut în perioada ultimilor doi ani ai vieţîi Maestrului. El descrie, cu precădere, scenele finale ce vor încheia evoluţia pămă̂ntească̆ de membru ilustru al divinei rase de rishi care, vreme de mii de ani, au sfînţit acest pă̆mă̂nt prin prezenţa şi învăţ̦ătura lor sublimă̆ despre Absolut. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Guru Ramana?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Guru Ramana și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Guru Ramana scrisă de S.S. Cohen. Guru Ramana a apărut în anul noiembrie . O mulțime de cărți bune au apărut în anul noiembrie (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Guru Ramana este editura MIX - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura MIX aici. Cartea Guru Ramana face parte din categoria Dezvoltare Spirituala. Este o carte rezonabil de groasă - are 216 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Guru Ramana și, de asemenea, sperăm că autorul S.S. Cohen, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII GURU RAMANA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde