Rezumat Iubire intre doua lumi - Sofia Goublias

   „Iubire între două lumi” este o provocare pentru o călătorie înapoi în timp. Este o carte în care oricine a iubit profund vreodată se poate regăsi. Iubire palpitantă, antrenantă, mult mister.
Citește tot rezumatul cărții Iubire intre doua lumi...         Fragment:       "Simțeam cum toate trăirile sufletului meu se topiseră, și toată ființa mea ar fi putut încăpea într-c sticluța minusculă de pe rafturile magazinului meu... îmi lipsea Louis...     Dacă ar fi știut Harold cine era enigmaticul proprietar al sticluței cu esența mea, probabil că m-ar fi retrimis la ospiciu...     Visasem cum că eram într-o altă lume bizară, cu ploaie de argint viu peste blocurile înalte din oțel cenușiu... Eram eu, știam asta, dar nu era trupul meu...    Eram o fată băiețoasă, urațică, cu părul scurt și roșu, ce privea în abisul negricios.     Voiam să cobor... dar nu existau scări și nici ascensor. Nu erau uși și nici ferestre sau mobilă...     Parcă aș fi locuit într-un oraș virtual." Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Iubire intre doua lumi?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Iubire intre doua lumi și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Iubire intre doua lumi scrisă de Sofia Goublias. Iubire intre doua lumi a apărut în anul 2009. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2009 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Iubire intre doua lumi este editura ANDREAS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ANDREAS aici. Cartea Iubire intre doua lumi face parte din categoria Romane de dragoste, Carti romantice. Este o carte ușor de citit, are doar 158 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Iubire intre doua lumi și, de asemenea, sperăm că autorul Sofia Goublias, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII IUBIRE INTRE DOUA LUMI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde