Rezumat Calatorie si destin. Povestea Lucianei - Luminita Sambotin

    În 2005, Luminița Sambotin a publicat volumul de debut "Teamă de limite" - un roman urban contemporan, cu accente autobiografice, gândit ca un prim volum dintr-o trilogie.     "Călătorie și destin - Povestea Lucianei" este cel de-al doilea volum, finalizat în 2016.      Volumul reprezintă o frescă a perioadei 2004-2005, localizată în lumea Bucureștilor de dinainte de Facebook, ebranding și de shopping-ul online.
Citește tot rezumatul cărții Calatorie si destin. Povestea Lucianei... Prin amintirile unora dintre personaje, ne vom afla din când în când în frumoase orașe europene, dar și în Peru, lndia, Nepal sau Tibet.     Cititorii vor regăsi preocupări și obiceiuri ale populației urbane de diverse vârste, obiceiuri pe cale de dispariție în anul 2017 — anul publicării volumului. Ne vom reaminti de branduri și localuri dispărute, ceea ce face ca lectura să fie cu atât mai interesantă.  Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Calatorie si destin. Povestea Lucianei?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Calatorie si destin. Povestea Lucianei și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII CALATORIE SI DESTIN. POVESTEA LUCIANEI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE