Rezumat Calatorie si destin. Povestea Lucianei - Luminita Sambotin

    În 2005, Luminița Sambotin a publicat volumul de debut "Teamă de limite" - un roman urban contemporan, cu accente autobiografice, gândit ca un prim volum dintr-o trilogie.     "Călătorie și destin - Povestea Lucianei" este cel de-al doilea volum, finalizat în 2016.      Volumul reprezintă o frescă a perioadei 2004-2005, localizată în lumea Bucureștilor de dinainte de Facebook, ebranding și de shopping-ul online.
Citește tot rezumatul cărții Calatorie si destin. Povestea Lucianei... Prin amintirile unora dintre personaje, ne vom afla din când în când în frumoase orașe europene, dar și în Peru, lndia, Nepal sau Tibet.     Cititorii vor regăsi preocupări și obiceiuri ale populației urbane de diverse vârste, obiceiuri pe cale de dispariție în anul 2017 — anul publicării volumului. Ne vom reaminti de branduri și localuri dispărute, ceea ce face ca lectura să fie cu atât mai interesantă.  Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Calatorie si destin. Povestea Lucianei?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Calatorie si destin. Povestea Lucianei și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Calatorie si destin. Povestea Lucianei scrisă de Luminita Sambotin. Calatorie si destin. Povestea Lucianei a apărut în anul 2017. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2017 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Calatorie si destin. Povestea Lucianei este editura LETRAS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LETRAS aici. Cartea Calatorie si destin. Povestea Lucianei face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte rezonabil de groasă - are 238 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Calatorie si destin. Povestea Lucianei și, de asemenea, sperăm că autorul Luminita Sambotin, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde