Rezumat Manualul abilitatilor sociale superioare - Henrik Fexeus

Îți vine greu să vorbești sincer despre emoțiile tale? Ți se întâmplă să faci ceva ce ai fi preferat să nu faci, doar ca să nu dezamăgești pe cineva? Ți se pare dificil să-i motivezi pe alții?   Iată întrebări care te lasă neajutorat, față în față cu tine însuți.
Citește tot rezumatul cărții Manualul abilitatilor sociale superioare... În ciuda sutelor de prieteni pe care probabil că ii ai online, atunci când te afli față în față cu vreunul dintre ei, conversația se rezumă la un nivel superficial sau poate chiar se poticnește. Și de aici un sentiment de însingurare și stinghereală, de lipsa de sens și, în final, de neîncredere în ceilalți. Pare-se că abilitățile noastre sociale, ale tuturor, se află în declin și, paradoxal, relațiile interumane apropiate sunt tocmai ingredientul magic al fericirii. Însă balanța se poate înclina spre polul pozitiv, atunci când ne însușim metodele potrivite de a face față provocărilor de acest tip.   În Manualul abilitaților sociale superioare, celebrul Henrik Fexeus ne împărtășește unele dintre cele mai rafinate tehnici ale sale de comunicare verbală și nonverbală, bazate pe teorii validate științific. Iar o bună finețe socială poate deschide uși ce înainte paerau definitiv zăvorâte, fie în plan personal, fie în plan profesional.   Henrik Fexeus este specialist in psihologie,tehnici de comunicare și limbajul corpului (plasat pe locul 2 în topul Global Guru), NLP și hipnoza. Organizează și susține conferințe pe tema tehnicilor de manipulare și influența psihologică în mass-media, publicitate, pro- pagândă. De același autor, la Editura Trei a apărut bestsellerul Arta de a citi gândurile.     Cuprins: 1. Primul contact  2. Exprimarea nonverbală 3. Arta pierdută a conversației  4. Arta de a asculta 5. Emoțiile și empatia 6. Fă-ți mâna pe tine însuți 7. Cum să-i schimbi pe alții 8. Când conflictul pândește după colț  9. Un ultim rămas-bun  10. Bibliografie Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Manualul abilitatilor sociale superioare?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Manualul abilitatilor sociale superioare și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII MANUALUL ABILITATILOR SOCIALE SUPERIOARE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE