Rezumat Dor de dor de tine Vol.2 - Constantin Romulus Preda

Titlul este disponibil cu precomandă. Livrarea se va face începând cu data de 25 martie 2020. După succesul Volumului I Dor de dor de tine ce a devenit Bestseller Național cu peste 4000 de exemplare vândute în doar câteva luni, poetul Constantin Romulus Preda ne bucură cu Volumul II, dăruindu-ne o poezie fascinantă, seducătoare și generatoare de răspunsuri pentru fiecare dintre noi.
Citește tot rezumatul cărții Dor de dor de tine Vol.2...   Dorul este rana ce-și vindecă singura durerea. Doar prin dor ne putem întoarce către noi, putem iubi, putem zbura dincolo de granițele acestei lumi. Dorul trebuie să fie destinația bătăilor inimii. Când ți-e dor, dacă închizi ochii, devii tu însuți o bătaie de inimă în lipsa inimii.   Constantin Romulus Preda este un poet neintrat în tipare, în convenții, apărându-și libertatea de a fi deosebit. - România literară   Îndrăzneala imagistică este cuceritoare prin culorile cu totul frapante, ca în tablourile suprarealiste. - Revista Ramuri   Un poet de mâine, care inventează azi poezia. - Nicolae Dabija   Constantin Romulus Preda este un tânăr poet din Craiova. Laureat al Premiului de debut al Festivalului Internațional Mihai Eminescu (Ediția I, septembrie 2013), a fost remarcat de Justo Jorge Padron, unul dintre poeții importanți participanți la Congresul Mondial de Poezie de la Craiova.   Până în prezent, a publicat opt cărți de versuri: Mii de baionete îmi decorează inima (2013), Iubirea noastră înflorește dincolo de stele (2013), Cap sau pajură, sabie sau inel de logodnă (2015), Martirul Garoafei (2015), Te iubesc aproape orb (2018), Te iubesc, nu mai am mărgini (2018), M-am iubit cu o femeie-piersică până s-a copt luna (2019). Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Dor de dor de tine Vol.2?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Dor de dor de tine Vol.2 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII DOR DE DOR DE TINE VOL.2 PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE