Rezumat Dor de dor de tine Vol.3 - Constantin Romulus Preda

Într-o zi poezia mea îți va fi rugăciune. Consider că poezia există în fiecare dintre noi, este tocmai acea fărâmă de haos care ne leagă de visul din care am fost azvârliți către viață.
Citește tot rezumatul cărții Dor de dor de tine Vol.3... Niciodată nu mă simt mai aproape de cel care sunt cu adevărat decât atunci când scriu. Fiecare imagine care îmi fulgeră sufletul vine, probabil, dintr-o lume care chiar există, undeva în afara percepției noastre.   Poezia este, de multe ori, instrumentul cu care îmi măsor timpul rămas în jumătatea goală a clepsidrei. Așa am scris și această carte, am strâns toate semnele, toată liniștea ascunsă între bătăile inimii, toate pierderile și regăsirile întâlnite pe drumul care duce către mine însumi.   Poezia mare, cea pe care este înzestrat Constantin Romulus Preda sa o scrie, caută adevăruri și, în momentele ei de vârf, se exprimă exclusiv prin adevăruri. — Aurelian Titu Dumitrescu, poet, considerat cel mai apreciat discipol al lui Nichita Stănescu   Am găsit în poeziile lui Constantin Romulus Preda accente din Arghezi și din poeziile populare care mi-au plăcut foarte mult. — Nicolae Breban, unul dintre cei mai importanți romancieri români   Toate versurile sale se cuibăresc atât de firesc în sufletul tău, încât le simți întorcându-se acasă, acolo unde tu însuți le-ai gândit și le-ai tăcut pe toate, așteptându-l pe el, Constantin Romulus Preda, să descopere cea mai desăvârșită formă pentru ele. — Alice Năstase Buciuța, Revista Tango Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Dor de dor de tine Vol.3?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Dor de dor de tine Vol.3 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Dor de dor de tine Vol.3 scrisă de Constantin Romulus Preda. Dor de dor de tine Vol.3 a apărut în anul 2020. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2020 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Dor de dor de tine Vol.3 este editura BESTSELLER - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura BESTSELLER aici. Cartea Dor de dor de tine Vol.3 face parte din categoria Poezie. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 372 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Dor de dor de tine Vol.3 și, de asemenea, sperăm că autorul Constantin Romulus Preda, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
2 secunde