Rezumat Dor de dor de tine - Constantin Romulus Preda

Titlul este disponibil cu precomandă. Livrarea se va face începând cu data de 25 martie 2020. O carte ce se citește mai mult în vis decât în realitate, o carte a dorului de zbor, de stele, de nemărginire.    Mergi cu mine să desenăm o altă linie a orizontului care să ne treacă prin inimă? Poezia nu poate exista fără femeie, și nici invers.
Citește tot rezumatul cărții Dor de dor de tine... Femeia este semn de întrebare și răspuns în același timp, motiv pentru care cele mai frumoase poezii sunt cele scrise între semnul de întrebare și răspunsul trupului ei. Muza mea este întotdeauna aceeași, dar mereu diferită, poartă în fiecare zi o altă mască a sufletului meu. - Constantin Romulus Preda   Abia atinge cuvintele, ca un îndrăgostit liric, ocrotind obiectul adorației sale. - România literară Poezia este tărâmul zeilor, iar cei care reușesc să scrie poezie la o asemenea intenstitate sunt cu adevărat zei. - Alice Năstase Buciuța   O frumoasă speranță a poeziei din România. - Justo Jorge Padron, laureat al Premiului Academiei Regale a Spaniei și al Premiului European pentru literatură Atât timp cât există poeți precum Constantin Romulus Preda, poezia va trăi veșnic. - Nicolae Dabija, autor a peste 50 de volume de poezii, unele traduse în SUA, Italia și Rusia Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Dor de dor de tine?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Dor de dor de tine și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Dor de dor de tine scrisă de Constantin Romulus Preda. Dor de dor de tine a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Dor de dor de tine este editura BESTSELLER - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura BESTSELLER aici. Cartea Dor de dor de tine face parte din categoria Poezie. Este o carte rezonabil de groasă - are 224 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Dor de dor de tine și, de asemenea, sperăm că autorul Constantin Romulus Preda, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde